Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bo tu tak jest, w zależności od wątku albo jesteś programista 15k, albo posiadaczem 30 letniego gruza oburzonego strefą czystego powietrza w Warszawie (mimo że mieszkasz w Bzite Wielkim na Podlasiu).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zrozum to ,że nigdy nie było tak źle jeśli chodzi o rynek matrymonialny
Nieruchomości nie są przesadnie drogie mając na uwadze jak łatwo jest dziś zarobic ten milion ale konsekwencja tego jest to ,że kobietom już nie zaimponujesz dobrym autem/dobrze płatna praca /mieszkaniem- musisz być Chadem albo jesteś niewidzialny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Najbardziej kisne z tego jak spadkowicze hejtują ciągle hasło "brakuje x mln mieszkań". Prawo podaży i popytu do śmieci.
Jestem pewien że ci którzy to najbardziej hejtują są trolami podstawionymi przez jakieś lobby developerskie i robią normalny sabotaż a że brakuje podstawowej edukacji ekonomicznej w polsce to pozostałe wykopki to plusują.

Dosłownie średnie IQ na tagu nieruchomości zmierza do zera.
  • Odpowiedz
@bulbulator12345: Nie wiem dla mnie inwestowanie w nieruchomości to debilizm o ile nie kupujesz lokalu pod biznes lub stricte dla siebie. Bo kupisz dom/mieszkanie wynajmiesz to to przez 30 lat będzie ci kaplo zanim się spłaci a do tego też trzeba remotować to raz na kilka lat kupować jakieś rzeczy jak sie zepsują itp.
  • Odpowiedz