Wpis z mikrobloga

@MetalowyBieg: Pełna zgoda z drugą połową wpisu, zwłaszcza co do dóbr materialnych mających niby zastępować niepowodzenia w relacjach damsko-męskich i ogólnie społecznych. To tylko marnej jakości Ersatz dla odpadów genetycznych. Wolałbym być biedny jak mysz kościelna i mieć szarą (nomen omen) myszkę u boku, niż być bogatym przegrywem. Pal licho, że jestem zarówno biedny, jak i samotny, ale to insza inszość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: pewnie będziesz w szoku jak się dowiesz, że nawet celebryci czy celebrytki cierpią na depresje i inne zaburzenia.

Panna Monroe od dawna cierpiała na zaburzenia psychiczne. Doświadczała silnych lęków i częstych depresji. Zmiany nastroju były nagłe i nieprzewidywalne. Wśród objawów dezorganizacji dominowały zaburzenia snu, z powodu których od wielu lat przyjmowała leki uspokajające (...).

także popełniła samobója
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg faceci mają tendencję do wyolbrzymiania swojej atrakcyjności. Ja jestem z wyglądu 5/10 i grubaski mi dają lajki, więc może sobie zawyżasz? To samo z pracą: jak się ma twoja pensja do średniej krajowej? Żeby zaimponować kobiecie pracą czy zarobkami to trzeba być w topce.
  • Odpowiedz
  • 0
@janburner "żeby zaimponować kobietom trzeba być w topce" i już wiem że masz mniej niż 20 lat i mózg przeorany przez mass media i feminstki
I wiem ze jestem 5/10 bo takie oceny mialem na photofeelerze
  • Odpowiedz