Aktywne Wpisy

rozdartapyta +8
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
źródło: 50226168_1189498267883270_3884378472725872640_o
Pobierz
njdnsjdnjs +58
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)

zauważcie że wszsytkie antydepresanty pozbawiaja popedu seksualnego czyli kastruja mezczyzn, kiedys nie bylo depresji bo nie bylo social mediów czy kolorowych tabloidów i panów władców którzy nastawiali mężczyzn i kobiet przeciwko sobie ściągając w międzyczasie panów z afryki/bliskiego wschodu, i każdy chłop nawet taki przegryw z tagu miał szanse na kobiete wystarczy że za dużo nie pił a teraz coraz więcej białych mężczyzn będzie samotnych, bo pompowana niezależność polek i puszczalstwo z murzynami to jest to co jest modne a kobiety na mode są podatne, rośnie sprzedaż leków na depresje, coraz więcej psychatrów którzy robią niesamowitą kase na nas i się śmieją prosto w twarz
My biali mężczyźni mamy być wykastrowani, pozbawieni praw i chęci do życia a na nasze miejsce już wchodzą czarni
Ale wpis nie o imigracji, tylko o korelacji depresji z brakiem seksu, mi nawet po całowaniu się chciało się żyć a co dopiero po seksie, wiedziałem po co idzie sie do pracy, stara się o lepsza posade, czy podniesienie swojego statusu.
Wiele osób tutaj się nie zgodzi ale prawda jest jedna pracowanie żeby mieć tylko i wyłącznie rzeczy materialne nie poprawia humoru na dłuższą metę, przerabialem te wszystkie rzeczy i wiem o czym mówie, nawet po kupieniu fajnego auta nie czułem się tak dobrze jak po zwykłym całowaniu sie z laska, a teraz jedyne co mi zostało to znienawidzona praca i samochód a auto mam bo musze jeździc do pracy a jeżdże do pracy żeby mieć auto, myślałem że jak zaczne układać sobie życie w sposób normicki to znajde normalny związek i bede spełniony a tak to jestem jeszcze w większym dole niż jak byłem NEETując #przegryw #takaprawda #blackpill
@janburner: skoro nie można mieć więcej to po co grać? Jak serial jest 5/10 to też na siłę go oglądasz?
Zeswatali by cię z jakąś brzydka baba a seks byś miał dwa razy w życiu aby choć dzieciaka spłodzic
@janburner: to czeste na tagu. Widac to po tym jak ktoś wrzuci zdjęcie jakiegoś totalnie przecietnego gościa, a od razu mu piszą, że OSKI 7/10
true jak to gadal rudy wafelek, musisz byc pod tym wzgledem chociaz w top 5% zarobków
@MetalowyBieg: Photofeeler jako globalna apka przekłamuje twoją atrakcyjność. Liczy się to jak oceniają Cię lokalne kobiety a nie np. Amerykanka dla której dużym plusem jest już to, że jesteś biały.