Wpis z mikrobloga

Wiecie ze jak ma się regularny seks to chce się więcej? Nie ma wtedy depresji czy innych takich
zauważcie że wszsytkie antydepresanty pozbawiaja popedu seksualnego czyli kastruja mezczyzn, kiedys nie bylo depresji bo nie bylo social mediów czy kolorowych tabloidów i panów władców którzy nastawiali mężczyzn i kobiet przeciwko sobie ściągając w międzyczasie panów z afryki/bliskiego wschodu, i każdy chłop nawet taki przegryw z tagu miał szanse na kobiete wystarczy że za dużo nie pił a teraz coraz więcej białych mężczyzn będzie samotnych, bo pompowana niezależność polek i puszczalstwo z murzynami to jest to co jest modne a kobiety na mode są podatne, rośnie sprzedaż leków na depresje, coraz więcej psychatrów którzy robią niesamowitą kase na nas i się śmieją prosto w twarz
My biali mężczyźni mamy być wykastrowani, pozbawieni praw i chęci do życia a na nasze miejsce już wchodzą czarni
Ale wpis nie o imigracji, tylko o korelacji depresji z brakiem seksu, mi nawet po całowaniu się chciało się żyć a co dopiero po seksie, wiedziałem po co idzie sie do pracy, stara się o lepsza posade, czy podniesienie swojego statusu.
Wiele osób tutaj się nie zgodzi ale prawda jest jedna pracowanie żeby mieć tylko i wyłącznie rzeczy materialne nie poprawia humoru na dłuższą metę, przerabialem te wszystkie rzeczy i wiem o czym mówie, nawet po kupieniu fajnego auta nie czułem się tak dobrze jak po zwykłym całowaniu sie z laska, a teraz jedyne co mi zostało to znienawidzona praca i samochód a auto mam bo musze jeździc do pracy a jeżdże do pracy żeby mieć auto, myślałem że jak zaczne układać sobie życie w sposób normicki to znajde normalny związek i bede spełniony a tak to jestem jeszcze w większym dole niż jak byłem NEETując #przegryw #takaprawda #blackpill
  • 26
  • Odpowiedz
faceci mają tendencję do wyolbrzymiania swojej atrakcyjności. Ja jestem z wyglądu 5/10 i grubaski mi dają lajki, więc może sobie zawyżasz?

@janburner: skoro nie można mieć więcej to po co grać? Jak serial jest 5/10 to też na siłę go oglądasz?
  • Odpowiedz
Ja jestem z wyglądu 5/10 i grubaski mi dają lajki, więc może sobie zawyżasz?

@janburner: to czeste na tagu. Widac to po tym jak ktoś wrzuci zdjęcie jakiegoś totalnie przecietnego gościa, a od razu mu piszą, że OSKI 7/10

Żeby zaimponować kobiecie pracą czy zarobkami to trzeba być w topce.

true jak to gadal rudy wafelek, musisz byc pod tym wzgledem chociaz w top 5% zarobków
  • Odpowiedz
I wiem ze jestem 5/10 bo takie oceny mialem na photofeelerze

@MetalowyBieg: Photofeeler jako globalna apka przekłamuje twoją atrakcyjność. Liczy się to jak oceniają Cię lokalne kobiety a nie np. Amerykanka dla której dużym plusem jest już to, że jesteś biały.
  • Odpowiedz