Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

@mirko_anonim: bzdury.
Przecież wy tego samego oczekujecie od kobiet, więc dlaczego one nie miałyby oczekiwać takiego czegoś od was?
W tym czasie co opisałes kobieta zrobi dwa razy więcej tyle że drobnych rzeczy a jaśnie księciunie dalej marudzą niezadowoleni xD bo kanapka była ze zwykłego chleba i z serkiem wiejskim a nie kawiorem z marmoladą na grzankach z chleba elfów.
@mirko_anonim Bzdura jedna wielka. Jeśli chodzi o mężczyzn to sami jesteśmy odpowiedzialni za zatruwanie sobie życia i nie potrzeba nam do tego kobiet.
@AlienFromWenus: heh... :))) no jaja.
Podpunkt 1 i 2 uważam że kobieta powinna się więcej zajmować domem jeśli facet więcej się do niego dokłada , jeśli płacenie na pół to obowiazki na pół
Jeśli kobieta sprząta gotuje to nie powinna nawet widzieć rachunków ma oczy , a jej wypłata powinna być na to żeby się nie prosić męża o pieniądze na ciuchy lekarza osobiste rzeczy i żeby kupić coś dzieciom
Albo druga opcja równe płacenie
@Linnior88:
Jeżeli kobieta pracuje 12h a facet 8h a zarabiają podobnie, to facet jest mniej zmęczony po pracy i może więcej w domu robić
──────
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora