Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

@ish_waw: no chyba ci się sufit na łeb zapadł... trabili o tym w każdym wywiadzie i robilib pierdylion konferencji
Dodaj do tego kolejny sukces premiera Tuska tj. Zgode komisji na dopłaty do zakupu używanych samochodów elektrycznych z zachodu
@Gozd: Buahaha i ty tak na serio? xD
@cwlmod: sYbxiej czytałem artykuły o tym jak niemieckie koncerny rezygnują z elektryków na rzecz spalinowej, niż tusk spotkał się w tej sprawie z scholtzem. Tak ja tak na serio.
Powiedz lepiej jaki serek zlizałeś bosakowi xD
@cwlmod: nie wymusili. Na te chwile się zgodzili bo widzą co i nich się dzieje z przemysłem motoryzacyjnym. A dzięki tej akcji Tuskowi wzrośnie poparcie czyli zyska Po i ich kandydat przed wyborami prezydenckimi. Bo to jest działanie pro społeczne - obojętnie z jakich powodów wprowadzone.
Jednak wczesni3j aby poprawić trochę sprzedaż nowych aut
Typowa konfiarska zagrywka, umniejszanie zalet i pompowanie konfiarskiwgo szczekania bo wy niczego nie osiągnęliście
@cwlmod: fakty da proste. Mnich w roa wymodli, gdyż modli się codziennie podczas mistrzostw świata w piłce nożnej aby nie bylo zamachów. Fakty da proste dzięki niemu nie było zamachów. Taki samo poprawne fakty.
Bo nie wyszło to z jego inicjatywy a ponprostu przypasowało mu to. No ale będziesz mu zawdzięczał coś co zrobili inni. Genialne,
@Gozd: Dosłownie wszystkie xD
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31115873,rezygnacja-z-podatku-od-aut-spalinowych-to-tylko-przykrywka.html#do_w=399&do_v=1129&do_st=RS&do_sid=1716&do_a=1716&do_upid=1129_ti&do_utid=31115873&do_uvid=1720091119776&s=BoxOpImg4
@cwlmod: już Ci napisałem. Takie to złożenie wniosku istotne byłoby gdyby nie zmiana nastawienia Niemiec do aut spalinowych.
Nie martw się już nam zastąpili podatek od aut spalinowych. Mozes dIekowqc Tuskowi.
@Gozd: Napisałeś, że jesteś zgaszonym kiepem ¯\(ツ)/¯
Pytam jeszcze raz: Kto zawnioskował o wycofanie opłaty z KPO? ( ͡º ͜ʖ͡º)