Aktywne Wpisy

gedzior84 +2124
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +206
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

@ish_waw: Doktor Asperger nie wyraził oburzenia na tik toku? No co ty gadasz lewaku!
źródło: 23-08-09-mentzen
Pobierz#k0nfedepis
źródło: Z_07052024011539
Pobierzhahahaha lapiecie jak pelikany
on tylko wykonuje instrukcje, a nie ma nad czyms wladze
@ish_waw: @Bujak @Jariii @officer_K Klamcie dalej
Teraz nie będzie żadnej pochwały rządu za usunięcie tego podatku z KPO, choć to sprawa istotna dla zdecydowanej większości zmotoryzowanych Polaków.
Teraz w każdej kluczowej sprawie Konfederacja głosuje z PiS. Ostatnio w sprawie pozbawienia Wosia immunitetu w sprawie Pegasusa, gdzie Mentzen pół roku temu wygłosił płomienną przemowę, jakim Pegasus był skandalem i jak to trzeba ukarać wszystkich winnych.
@ish_waw: xDDDDDDDDDDD
Wy żyjecie w swoim świecie.
@ish_waw: Kłamiesz. Mówili o tym. Lubicie kłamać, wręcz uwielbiacie.
Akurat Konfa od początku, jako jedyna, sprzeciwiała się nowym podatkom i innym kamieniom milowym Zielonego Ładu. To posłowie obecnie rządzącej koalicji głosowali w EU za przyjęciem Zielonego Ładu.
To że teraz jest handlowanie co przejdzie, a co nie to inna sprawa. Gospodarka Niemiec się sypie, więc szukają ratunku.
źródło: zielony ład głosowanie
Pobierz@Jariii: Proszę mi tu nie obrażać naukowca, doktora Hansa Aspergera, który odkrył i opisał to schorzenie. On nie ma nic wspólnego z konfederatą Mentzenem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: temp_file6372660436251750898
Pobierz@ish_waw: nic nie usunął. Lobby samochodowe niemieckie jak widać ma duży wpływ i ostatnio sami dali znać, że przechodzą na stalinowskich bo elektryki się nie przyjmują tak jak zakładały to wykresy.
Teraz tusk się będzie szczycil tym, że lobby samochodowe w Europie ma się dobrze i wymusiło to na uni I się
@ish_waw: Ale wy macie srogie urojenia. I
źródło: 1993444eb025294wstawaj_zesrales_sie
Pobierz@ish_waw: No to pokaż nowe, bo póki co ani ty, ani twoi koledzy z trollowni nie przestawili ani jednego dowodu na te twoje fantazje. Napisałeś jakieś brednie o Konfederacji, źródło: zmyśliłem to, a pelikany łykają.