Wpis z mikrobloga

@diegson Polacy to są tacy wspaniałi tylko w swojej imaginacji a jakoś nie widziałam żeby ukrianka się chwaliła że ma Polaka za to jak zdobędzie Turka Niemca Amerykanina to każdy musi wiedzieć z kim jest
  • Odpowiedz
@diegson i tak jak mówiłam ty gadasz o jakimś pchaniu wózka a pracując kiedyś dorywczo na magazynie na Polaków nie było co liczyć przy podnoszeniu ciężkich rzeczy tylko ukriancy się sami pytali czy pomoc , taka wasza szarmancja elegancja , tylko w waszej fantazji
  • Odpowiedz
@Linnior88: nie są zawsze ze swoimi, to raz. dwa, emigranci zawsze częściej wiążą się ze swoimi rodakami, ze względów kulturowych i językowych. trzy, wielu Ukraińców już jako pary przyjechali do Polski, widać to dla polek ,,podmianka" po przyjezdzie do innego kraju jest taka naturalna i łatwa, może inni są bardziej stali w związkach. z 7 Ukrainek jakie jako tako znam tylko 2 są z Ukraińcami
  • Odpowiedz
@diegson wydaje mi się że nieźle zmyslasz, bo fakt kiedyś było trochę par polak ukrianka ale jak podglądam ich fejsa to już wszystkie mają swoich albo wróciły z dzieckiem na Ukrainę i polak je może w środek dupy pocałowac
  • Odpowiedz
@diegson twój błąd poznawczy polega na tym że ty myślisz że feminizm którego chcą polki to też plus dla nich , otóż nie dla nich polak ma zimna egoistyczna mentalność , nie stara się tak jak ich faceci i przede wszystkim ukriancy mają w sobie jeszcze ten stary romantyzm gdzie facet by dla kobiety się nawet zabił , w Polsce hasło 'nie ta to inna "
  • Odpowiedz
@diegson i proszę cię ja mam kolegów Rosjan ukriancow poznanych tutaj , którzy robią też koło firmy gdzie pracuje i oni wbrew temu co się mówi są cisi pokorni romantyczni , jeden rusek u nas pół roku pił bo go jakąś rzuciła i nie mógł przeboleć , jakiego Polaka masz z taką mentalnością ? Zaraz poleci do innej i zapomni
Przede wszystkim na wschodzie to się mówi że polus to zimny
  • Odpowiedz
@Linnior88: ja nie zmyślam ale teraz wydaje mi się że dla ciebie to nie ma znaczenia. nie wiem, może ktoś ciebie kiedyś skrzywdził czy coś ale bardzo przypominasz mi takich starszych ludzi którzy się ślepo wkręcili w jakieś polityczne wojny PO-PiS, ty chyba tak samo dałaś sobie wkręcić jakąś wojnę płci rodem z onetu.
  • Odpowiedz
@diegson

@Linnior88: to o romantycznych Rosjanach skwituje tylko: xD

No nie XD , gdyby nie mieli problemu z piciem to bym sama znalazła sobie Rosjanina bo są strasznie kochani , jeden z Niemiec wrócił do siebie do Moskwy to chciał mi bilety opłacić i hotel żebym go odwiedziła jeśli bym się bała z nim być w mieszkaniu , polakowi się nie chce często nawet przyjechać i kobieta sama musi
  • Odpowiedz
@diegson obrażasz bezczelnie Rosjan a u nas w pracy Rosjanin upiekł dla kobiet z pracy ciasto sam , już widzę Polaka który na dzień kobiet piecze ciasto wszystkim kobietom w pracy i przynosi dla każdej kwiatka xDDD
Dla kobiet się liczą gęsty i pamięć o nich , dla Polaka to zwykle frajerstwo
  • Odpowiedz
@Linnior88: wiesz, pozwoliłem sobie przejrzeć Twoje wpisy i generalnie jedyne o czym piszesz to wojenka damsko-męska. Strasznie mocno jesteś w tym zacietrzewiona, radzę odpuść sobie trochę z tym. Szkoda nerwów
  • Odpowiedz
ale polski jad się wylal, już za sam jezyk bym cię skreśliła , te pokłady jadu w polskich facetach , mam przyjaciela ukrianca od 6 lat i on nigdy w życiu nawet w połowie nie wyraził się do mnie jak ty

@Linnior88: nie jestem twoim przyjacielem, po drugie każdego dorosłego człowieka traktuje tak samo, niezależnie od tego co ma między nogami, może dlatego prawdziwi przyjaciele mnie szanują i się mnie
  • Odpowiedz