Aktywne Wpisy

yosemitesam +22
kamilek123 +155
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
źródło: 1720027861292522065571367741426
Pobierz

źródło: IMG_6356
PobierzPrzede wszystkim na wschodzie to się mówi że polus to zimny
No nie XD , gdyby nie mieli problemu z piciem to bym sama znalazła sobie Rosjanina bo są strasznie kochani , jeden z Niemiec wrócił do siebie do Moskwy to chciał mi bilety opłacić i hotel żebym go odwiedziła jeśli bym się bała z nim być w mieszkaniu , polakowi się nie chce często nawet przyjechać i kobieta sama musi
Dla kobiet się liczą gęsty i pamięć o nich , dla Polaka to zwykle frajerstwo
@Linnior88: nie jestem twoim przyjacielem, po drugie każdego dorosłego człowieka traktuje tak samo, niezależnie od tego co ma między nogami, może dlatego prawdziwi przyjaciele mnie szanują i się mnie