Wpis z mikrobloga

@Godir17 no właśnie nie masz racji dużo ukrianek właśnie mówi o Polakach że traktują kobiety bardzo źle i się boją że ktoś ich uzna za pantofla , że na Ukrainie mężczyźni traktują kobiety o wiele wiele lepiej i nie boją się okazywać uczuć i dlatego kochają Turków bo mentalność bardzo podobna do ukriancow
  • Odpowiedz
@Godir17 i nie Polacy absolutnie nie są cucoldami , wiekszosc ci nawet kawy nie postawi bo ROWNOUPRAWNIENIE , gdzie tym ruskim z którymi pracuje wschodniacy albo Turcy kupują na urodziny luksusowe torebki albo biżuterię
Polacy są dość podobni do Niemców i Holendrów czyli dosyć skąpi dosyć zimni
  • Odpowiedz
@bluzgajacy

@programista30k: Wyjazd do wielbłądów i naszyjnik odpędzający demony:D Było bolcowanie w namiocie

Obawiam się że poprostu jej zaimponowało traktowanie którego by nigdy nie dostała od żadnego rodzimego faceta bo równouprawnienie bo nie jestem twoim ojcem bo bo bo , to co dla Polaka to poniżanie się , to dla innych jest norma o zwykle mile gęsty
W Polsce mile traktowanie kobiet umarło bardzo dawno temu
I się nie
  • Odpowiedz
@Linnior88: ciapaty pls dont break my heart, przeleci te twoje koleżanki to się skończą prezenty, dorosła baba, a gadasz jakbyś miała 12 lat, totalnie upośledzona w relacjach damsko męskich, związek to nie prezenty i wchodzenie w dupę, jak tego oczekujesz to nie dziw się, że jesteś wiecznie rozczarowana
  • Odpowiedz
@Godir17 ale polski jad się wylal, już za sam jezyk bym cię skreśliła , te pokłady jadu w polskich facetach , mam przyjaciela ukrianca od 6 lat i on nigdy w życiu nawet w połowie nie wyraził się do mnie jak ty xD
Ty naprawdę nie widzisz na czym problem polega ? Ty się nie umiesz nawet z honorem do kobiety wyrazić a o jakimś kukoldyzmie mówisz
  • Odpowiedz
@Godir17 śmieszne jak Polacy mówią POLACY TO CUCOLDY a później jedyne co potrafią to wyzywać kobietę , wyśmiewać ja i obrażać , gdzie poznałam cudownych Rosjan Turków ukriancow , którzy mówią z takim cudownym szacunkiem do kobiet , są tak mili serdeczni
  • Odpowiedz
@Linnior88: albo trollujesz albo zmyślasz. na temat turków się nie wypowiem ale ja i moja narzeczona mamy znajome Ukrainki i wszystkie zgodnie zawsze twierdziły, że Polacy dużo więcej się uczestniczą w życiu rodziny, więcej się zajmują dziećmi i kobietami w porównaniu do Ukraińców i Ruskich. Jeśli to nie przekracza twoich możliwości to polecam poobserwować jak często Ukrainiec sam wyprowadza dzieci na plac zabaw albo czy chociaż pcha wózek, nie uświadczysz
  • Odpowiedz
@diegson tylko że ukrianki czy ruskie mają inna mentalność i priorytety , wola same się zająć dziećmi ale żeby zlapac bogatego i nie martwić się finansami
To jest kardynalną różnica między nimi a polkami
Że polka woli faceta który pomoże w domu i sama pójdzie do pracy , ukrianka woli gotować wychować dzieci byle tylko facet miał pieniądze
Nie będę 10 razy powtarzać ja mieszkam za granica znam je z pracy
  • Odpowiedz
@diegson jak się pytałam ukrianek czemu nie chcą Polaka czy Niemca to wiecznie ta sama odpowiedź , że nie są szarmanccy że nie kupują kwiatow ze skąpi
One mają inne priorytety niż ty myślisz i dla nich to wasze pchanie wózka nie jest aż takim czynnikiem wielkiej chwały , co innego robi wrażenie na wschodnich laskach co innego na zachodnich i na wschodnich głównie wrażenie robi luksus zaradność iPhony i dobre
  • Odpowiedz
@diegson nawet sobie zauważ Polskę ile z nich chce Polaka ? Bo ja zazwyczaj widzę że one nawet w Polsce szukają swoich i wcale nie są aż tak skore do asymilacji z polską kulturą i zwyczajami
Skoro Polacy taka szarmancja elegancja pchanie wózka to czemu nadal wola swoich zawsze ?
I przestań zmyślać że w Polsce to nie wiadomo jacy złoci są faceci , jak pracowałam kiedyś dorabiając sobie jako uczennica
  • Odpowiedz
@diegson tak chyba w filmikach na you tube jak się na oglądałeś bo ja nadal widzę że wszystkie które były z Polakami w Polsce czy w Niemczech zrobiły podmianke na ukrianca albo Turka
  • Odpowiedz