Aktywne Wpisy

greedy_critic +114
A auto na którym ją zabrałeś kosztuje 20k, więc szach mat, przynajmniej gała się należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #p0lka #heheszki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #p0lka #heheszki #logikarozowychpaskow
źródło: 1000009419
Pobierz
Salido +177
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz

Polacy są dość podobni do Niemców i Holendrów czyli dosyć skąpi dosyć zimni
Obawiam się że poprostu jej zaimponowało traktowanie którego by nigdy nie dostała od żadnego rodzimego faceta bo równouprawnienie bo nie jestem twoim ojcem bo bo bo , to co dla Polaka to poniżanie się , to dla innych jest norma o zwykle mile gęsty
W Polsce mile traktowanie kobiet umarło bardzo dawno temu
I się nie
Ty naprawdę nie widzisz na czym problem polega ? Ty się nie umiesz nawet z honorem do kobiety wyrazić a o jakimś kukoldyzmie mówisz
@Godir17: Czyli na minus dla Polaka kiedy jak pokazuje twój własny przykład - dokładnie tak z nimi trzeba
@Linnior88: i kto to mówi XD Naczelna wykopowa mizoandryczka, która non stop wyzywała Polaków, a teraz jest chlip chlip, jestem taka samotna.
@Godir17: bez żartów, oni zdradza cie nawet z największym kaszalotem, byle powiększyć stan licznika
To jest kardynalną różnica między nimi a polkami
Że polka woli faceta który pomoże w domu i sama pójdzie do pracy , ukrianka woli gotować wychować dzieci byle tylko facet miał pieniądze
Nie będę 10 razy powtarzać ja mieszkam za granica znam je z pracy
One mają inne priorytety niż ty myślisz i dla nich to wasze pchanie wózka nie jest aż takim czynnikiem wielkiej chwały , co innego robi wrażenie na wschodnich laskach co innego na zachodnich i na wschodnich głównie wrażenie robi luksus zaradność iPhony i dobre
Skoro Polacy taka szarmancja elegancja pchanie wózka to czemu nadal wola swoich zawsze ?
I przestań zmyślać że w Polsce to nie wiadomo jacy złoci są faceci , jak pracowałam kiedyś dorabiając sobie jako uczennica