Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +30
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz
Kenteris 0

Znalazła chłopa chyba najpóźniej ze wszystkich ludzi jakich znałem i jako nieliczna wciąż z nim jest.
Podejrzewam że takich przypadków jest więcej. Być może staniesz się jednym z nich.
oczywiście nie byłoby w tym nic złego, gdyby ktoś po prostu chciał sobie pozostać w dziewictwie, ale tu widać, że opka myśli że coś z nią jest nie tak i że to nie do końca jej własna decyzja.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: Bo może OP-ka nie ma tego przeciętnego wyglądu a poniżej.
@mirko_anonim: Ja bym brał, bo u mnie też 0 na liczniku. Tylko głowę sobie napraw, żeby mężczyzna, którego wybierzesz, był mężem, a nie doktorem.
@czescmampytanie: Może w tym jest problem, że nie łapie jak aktywnie szukać.
@lycaon_pictus: jeśli nie wie takich rzeczy, to moze dla dobra ogółu niech się lepiej nie rozmnaża ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego?