Aktywne Wpisy

dariusz44 +86
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Mirki mam 2 problemy/rozterki, moja niedoszła teściowa to malkontent, osoba która nigdy nie wie co chce, ciężko ją zadowolić, nie ma w niczym inicjatywy, liczy się głównie jej rodzinka i jej dość prymitywne potrzeby typu (rozrywka to makao z siostrami i potupanie do discopolo na rodzinnych spędach) potrafi ciągnąć teścia 100km do dużego miasta na zakupy żeby po godzinie powiedzieć że jej się nie chce, co ktoś w okół nie zrobi to musi być to okraszone komentarzem.
DRUGI problem jest taki że moja dziewczyna jest jej kopią i jest niereformowalna, 0 inicjatywy czy w życiu czy w łóżku, jak się poruszy temat to jest odwrócony kot ogonem, jeżeli jakimś cudem ma coś zrobić nie stricte dla siebie i wyjść ze swojej minimalnej strefy komfortu (przyjechanie po mnie do pracy raz na 2 lata, spotkanie się z moimi znajomymi itp.) to komentarze i głupie docinki są przed wydarzeniem jak i po. Jak żyć, jak to widzicie, czy ktoś dorosły i dojrzały emocjonalnie obiektywnie spojrzy na sprawę?
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
#pytanie
#rozowepaski
#niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: lepiej ty się zastanów jak widzisz dzielenie z kimś takim (przynajmniej z założenia i z nadzieją, że tak będzie) całego swojego dalszego życia.
@mirko_anonim: zrób bombelki, polepszą sytuację ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: słaby związek zmien szybko
A I jako trol nie mam dla ciebie szacunku.
Nie ma to jak radość gownoburzy, która rozpętałem własnym nickiem/ nazwiskiem na FB