Wpis z mikrobloga

Jakiego polecacie dostawcę internetu światłowodowego we #wroclaw na Różance?
Najważniejsze są jak największa bezawaryjność i rzeczywiste prędkości, cena jest drugorzędna ale oczywiście będzie dodatkową zaletą

#orange #netia #play #vectra #tmobile #upc #moico #korbank

Kto ma najlepszy światłowód

• Orange 30.8% (45)
  • Play 6.8% (10)
  • T-mobile 6.2% (9)
  • Netia 11.6% (17)
  • Moico 11.6% (17)
  • Korbank 17.1% (25)
  • Vectra 2.7% (4)
  • inny 13.0% (19)

Oddanych głosów: 146

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

we #wroclaw

@lsentoR: GDZIE we wroclaw, bo to ma dosc spore znaczenie.

Co z tego ze ci ludzie wklikaja orange czy inne moico, jak po pierwsze moze ich nie byc w twojej lokalizacji. Lub po drugie moze byc tak, ze cos jest s---------e i po kazdym deszcu netu nie ma 1-2 dni, akurat w tym rejonie.
  • Odpowiedz
@lsentoR: Przejdź się po sąsiadach i zapytaj.

U mnie na lokalizacji np. nie mam żadnych problemów z Orange, a są ludzie którzy narzekają na stabilność łącza 3 bloki dalej.

Natomiast kumpel ma u siebie Vectre nie miał ani jednego problemu przez te lata.
  • Odpowiedz
  • 1
@lsentoR, zachęcamy do sprawdzenia dostępności naszego Internetu światłowodowego w danej lokalizacji. Dostępność możesz sprawdzić samodzielnie na naszej stronie internetowej. Na stronie dostępny jest również pełna oferta oraz czat z nami.
  • Odpowiedz
@lsentoR Orange i T-Mobile to ten sam światłowód/ przynajmniej w niektórych lokalizacjach np. stare miasto, trzeba wybrać po aktualnej promocji gdzie taniej
  • Odpowiedz
  • 0
@niemaszkonta: ostatecznie wziąłem Orange, znajomy który tam pracuje załatwił mi dodatkową zniżkę 10zł na cały czas trwania umowy. Póki co nie mam żadnych problemów z samym internetem, jedyna uciążliwość to telefony od konsultantów próbujących wcisnąć dodatkowe pakiety na telefon i tv, ale po zwyzywaniu ich za którymś razem trochę się uspokoili
  • Odpowiedz