Wpis z mikrobloga

@Lambo994: xD wyjdź poza swoją wykopową bańkę. Naturalnie mówi się o siatkarzach i to dużo. A Euro ludzie oglądają, bo piłka jest najpopularniejszym sportem. Nie wiem czemu twój post ma dowodzić.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: No właśnie dzisiaj przeglądałem sobie też X i praktycznie wszystkie Kanały Sportowe, Zero, Meczyki żyją piłką nożną. O siatkarzach to widziałem jakieś pojedyncze wzmianki. Powtarzam, zdobyliśmy brązowy medal w LN. A i tak w Euro bardziej emocjonujemy się jakimiś Niemcami i Hiszpanami. Nie mówię o Tobie czy mnie, ale o ogóle kibiców, dziennikarzy sportowych itp. Dużo osób śledzi siatkę i ręczną jak są MŚ i Olimpiada. Ile osób ogląda
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Tak mówi, może w Polsce bo osiągają sukcesy xd (Chociaż z Francją nasz cudowny "sport narodowy" dostał w trąbe a kopacze zremisowali) jak w Piłke ręczną grali dobrze to też były cały czas transmisje i wszędzie trąbili, teraz nikogo ten sport nie obchodzi
  • Odpowiedz
@Kopyto96: No tak bardzo jest, że nigdzie przez cały dzień nie widzialem żadnego info o siatkarzach za to o piłce nożnej setki postów, artykułów i nawet całe discordy przeżywajace TYLKO te mecze piłkarskie XD Żyj w swojej siatkarskiej bańce i myśl że kogokolwiek oprócz może Brazylii obchodzi ten sport
  • Odpowiedz
@Tutusiek: Też bądźmy uczciwi, bo akurat kopacze z Francja grali o nic. A to są dla nich idealne warunki i wtedy grają najlepsze mecze jak wiedzą, że i tak nic nie muszą, bo są w d... XD

No ale mniej więcej o to mi chodziło. Ja od dzieciaka jaram się skokami narciarskimi. I są kraje, nawet spore i bogate jak Niemcy, Austria, Norwegia czy Japonia, w których skoki są naprawdę
  • Odpowiedz
@Lambo994 zobacz sobie mecze siatkówki w polskiej lidze, hale sportowe są zawsze pełne takie Jastrzębie, Bełchatów czy nawet Rzeszów żyją meczami siatkarzy, całe miasto im kibicuje, podobnie chyba jest w Kielcach z ręczną, gdzie chyba więcej ludzi żyje meczami Vive niż Koroną.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: no nie wiem - wśród moich znajomych czy w pracy taki sport jak siatkówka praktycznie nie istnieje.

Kosz? Tak MMA? Jak najbardziej Boks? Jasne
Siatkówka? Nie znam nikogo, kto ogląda
  • Odpowiedz