Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +81
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,

źródło: temp_file5807171369285599944
PobierzNie dość, że czarni to jeszcze pedały i chcieli go zgwałcić?
@Quzin: To raczej wskazuje na problem z piciem a nie z indusami.
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@Quzin: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NO BYĆ NIE MOŻE GADAJĄ W SWOIM JĘZYKU?????
AAAAA RATUNKU EUROPA UMIERA
@bacaa90: On myśli, że pomalują mu, bo walczy z lewactwem, a chłopy pewnie pomyśleli, że to pewnie nierób, który nie będzie się wiedział jak zabrać do malowania ściany i będzie potem po nocach wydzwaniał, aby wrócili.
źródło: 1000056221
PobierzJedynie jadąc rano do roboty około 7:40 widzę jak wracają z nocek do domu.
Nikt na nich się nie skarży, nie są jacyś agresywni. Takie chłopki roztropki; przyjechali pracować w gownorobotach których nikt nie chce wykonywać za te psie pieniądze, mieszkają na wiochach dookoła Gdańska, bo w Kowalach czy Kolbudach (współczuję im
@PiccoloColo: szczerze tak