@Sienaq: to proste biorąc ilość twoich wpisów na mirko i czas przez jaki posiadasz konto oraz to jak często dodajesz wpisy można przyjąć jaki styl życia prowadzisz, zerowa lub mała aktywność w tagach #silownia mówi że albo jesteś suchoklatesem albo jesteś zadowolony ze swojej postury, dodatkowo to ile pompek zrobiłeś pokazuje w jakiej mniej więcej formie jesteś, z tym 40 kilo żartowałem z zamiarem strollowania Cię lecz gdy
@teemo: błędnie zakładasz że brak tagowania #silownia oznacza brak treningu. Gdybyś oszacował ile kalorii wciągam na obiad to najprawdopodobniej doszedł byś do innego wniosku. A robię teraz 30 pompek w jednej serii 9/30 oznacza że to mój 9 dzień od podjęcia wyzwania, może to Cię zmyliło.
Nie lubię siłowni bo uważam to za marnowanie energii i kojarzy mi się z prymitywnym "kto ile weźmie na klatę" co nie
@Sienaq: Nie zakładam tak o nie, po prostu człowiek który trenuje na siłowni instyntkownie wędruje w pobliże tagów które go interesują, i tak jest jak nie wierzysz to zobacz na swoje konto w obserwowanych, po co je obserwujesz? bo cię interesują. To były tylko takie luźne domysły, nic nie zakładam napewno jeśli głębiej wkopał się w twoje wpisy napewno coś rzuciłoby nowe światło na to ważysz, jakiś komentarz np. do
@teemo: W sumie masz rację że tagi zwykle odzwierciedlają zainteresowania ale trzeba być ostrożnym z zakładaniem że są to wszystkie zainteresowania danego usera
9/30
oby tak dalej
Nie lubię siłowni bo uważam to za marnowanie energii i kojarzy mi się z prymitywnym "kto ile weźmie na klatę" co nie