CzeΕΔ! ποΈ Nurtuje mnie pytanie, czy sprzΔgΕa (w tym caΕe zestawy, np., z koΕem dwumasowym) od Valeo rΓ³ΕΌniΔ siΔ jakoΕciowo od LUK albo Sachs? Pytam stΔ d, ΕΌe nie siedzΔ w tym temacie, a widzΔ, ΕΌe Veleo jest jednak nieco taΕsze. JeΕli ma byΔ rΓ³ΕΌnica to wolΔ dopΕaciΔ, ale jeΕli nie to wiadomo...
Mam nadziejΔ, ΕΌe moΕΌe ktoΕ z czytajΔ cych ma jakieΕ swoje doΕwiadczenia w tym temacie i mΓ³gΕby podzieliΔ siΔ swojΔ opiniΔ ?
@trzaichlac69 sytuacja jest taka. Mam przejechane 270k i raczej nie βszastamβ autami. Chce trochΔ pojeΕΊdziΔ bo ogΓ³lnie auto siΔ dobrze trzyma. (βΝ‘β ΝΚΝ‘β )
Nurtuje mnie pytanie, czy sprzΔgΕa (w tym caΕe zestawy, np., z koΕem dwumasowym) od Valeo rΓ³ΕΌniΔ siΔ jakoΕciowo od LUK albo Sachs?
Pytam stΔ d, ΕΌe nie siedzΔ w tym temacie, a widzΔ, ΕΌe Veleo jest jednak nieco taΕsze.
JeΕli ma byΔ rΓ³ΕΌnica to wolΔ dopΕaciΔ, ale jeΕli nie to wiadomo...
Mam nadziejΔ, ΕΌe moΕΌe ktoΕ z czytajΔ cych ma jakieΕ swoje doΕwiadczenia w tym temacie i mΓ³gΕby podzieliΔ siΔ swojΔ opiniΔ ?
Pozdrawiam i miΕego weekendu!
#mechanikasamochodowa #motoryzacja #samochody
Mam przejechane 270k i raczej nie βszastamβ autami. Chce trochΔ pojeΕΊdziΔ bo ogΓ³lnie auto siΔ dobrze trzyma. (β Ν‘β ΝΚ Ν‘β )