Aktywne Wpisy
duzy_krotki +786
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
BlackpillMonster +152
@To_ja_moze_pozamiatam: Always look on the bright side of life.
Można złożyć zamówienie na nową szafę albo szukać dobrego blacharza. XD
Ale w sumie to chyba tylko jeden panel się pogiął. Nie wyglada źle. Można uruchamiać. ;)
@To_ja_moze_pozamiatam: na szczęście mnie to nie dotyczy, a weekend i tak zaraz zaczynam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yelonek: obudowa to najmniejszy problem, sterowniki, falowniki raczej po takim uderzeniu nie będą jakości nowych więc nie ma możliwości żeby klient to dostał, obstawiam smietnik. Zamówienia nie trzeba składać bo te szafy są u nas szyte, ale pewnie dojdzie do małych opóźnień.
@Akira: Co za marnotrawstwo. Zamiast bonusu pracowniczego czy coś.