Wpis z mikrobloga

• 2
@Pozjadalem_wszystkie_rozumy: operator wózka widłowego raczej chociaż nie w momencie podnoszenia nią mial możliwości jej zabezpieczenia np suwnica i dopiero potem przymocowania do wózka. Kiedyś ładowali je na rampie dla tirów gdzie podłoga jest metr niżej i do końca mogła być podwieszona na suwnicy, ale od jakiegoś czasu „bo szybciej„ podnosiło się je z podłogi. Praktycznie cała azafa do wywalenia bo nie można wysłać sprzętu po takim uderzeniu.
  • Odpowiedz
To do poniedziałku nic nie zrobisz już. Zaczynaj weekend.

@To_ja_moze_pozamiatam: Always look on the bright side of life.

Można złożyć zamówienie na nową szafę albo szukać dobrego blacharza. XD
Ale w sumie to chyba tylko jeden panel się pogiął. Nie wyglada źle. Można uruchamiać. ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@Ravau23: nie

@To_ja_moze_pozamiatam: na szczęście mnie to nie dotyczy, a weekend i tak zaraz zaczynam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Yelonek: obudowa to najmniejszy problem, sterowniki, falowniki raczej po takim uderzeniu nie będą jakości nowych więc nie ma możliwości żeby klient to dostał, obstawiam smietnik. Zamówienia nie trzeba składać bo te szafy są u nas szyte, ale pewnie dojdzie do małych opóźnień.
  • Odpowiedz
obudowa to najmniejszy problem, sterowniki, falowniki raczej po takim uderzeniu nie będą jakości nowych więc nie ma możliwości żeby klient to dostał, obstawiam smietnik.

@Akira: Co za marnotrawstwo. Zamiast bonusu pracowniczego czy coś.
  • Odpowiedz
  • 2
@ShortyLookMean: po cenie złomu to przyjadą i zabiorą kontener z innymi urządzeniami które się wyrzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na serio to nie chce mi się za bardzo tym interesować, kiedyś wziąłem właśnie z kupki na złom parę serwo i silników z zamiarem rozebrania i poznania „jak to wygląda w środku”. Od ponad roku mam gustowne trzymacze do drzwi w piwnicy w stanie takim
  • Odpowiedz