Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

@mirko_anonim: oczywiście że może mieć. Tylko jak sam wcześniej wspomniałeś, taka ma większą wartość i gość musi przy niej skakać bo taka adoratorów ma na pęczki. Albo, jak to się często na tych tagach czyta - "czerwone flagi". Ale wracając do tego co napisałeś:
@mirko_anonim: te co rozumieją, i wykorzystuja to ja, maxa tez nie maja dobrej orwcy xd. Dziecko to wada? Chcialbys zeby tak o tobie ojciec myslal?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: czyżby? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo co? Bo nie starczy dla was i będziecie reglementowac?
Najlepiej to nie wdawać się zbytnio w dyskusje czy marnować czasu w poszukiwaniu prospektów na takie baby.
Albo omijać szerokim łukiem albo nawijać makaron na ons, bo z reguły do niczego się nie nadają, a co przynoszą do stolika? Swoje problemy i oczekiwania. Super deal lol. Don't buy damaged goods. No chyba że jesteś
@Paukopulos: Jprdl, poważnie? Ja jestem w związku z samotną matką i żadnych problemów mi do tego stolika nie przyniosła. Sam też jestem samotnym ojcem, też żadnych problemów nie wnoszę. To, że trafiacie na roszczeniowe madki nie oznacza, że wszystkie są
@mirko_anonim: sęk w tym że w polsce jest jeszcze dużo simpów bez godności i to takich ktorzy wyglądają względnie i cos tam zarabiają. na pewno nie mają łatwo takiego znaleźć, ale nie jest to niemożliwe.
@mirko_anonim: jest to oczywiste, ale one zawsze sobie ustawią myślenie w głowie że co innego się dla faceta liczy
i że ona wręcz sama nie chce mieć faceta co leci na młode laski - tylko chce faceta który doceni jej