Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +14
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

troche mnie kusi, zeby sprobowac sobie popracowac rowerujac dla tych korpo na ok. 1/4 etatu i zobaczyc jak to jest
ktos moze tym sie zajmuje aktualnie - jak wyglada ta wspolpraca, b2b? ile z tego mozna na czysto wyciagnac w takim wymiarze pracy, zakladajac przecietne/brak napiwkow? jakie sa ryzyka?
#ubereats #wolt #glovo #kolchoz #praca
ja załapałem się na bycie juicerem w lime jak wchodzili na polski rynek i to była super opcja na zarobek za naładowanie hulajnogi dostawało się ok 12-17 zł i bez problemu można było wieczorem przez 1h znałeźć 8-10 hulajek,