Wpis z mikrobloga

Nie macie wrażenia, że ostatnio Lewandowski wykonując karne wygląda jak ktoś, kto próbuje parodiować jego styl strzelania jedenastek?

Gdzieś musi być granica tego zatrzymywania się i Lewy najwyraźniej się uparł, że musi ją znaleźć, az ktoś z FIFA nie wytrzyma i powie "dość".

#mecz #pilkanozna #heheszki #sport #lewandowski
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@archubuntu: też mam takie wrażenie i właściwie nie wiem po co to robi. Już w Katarze nie trafił, ale powtorzyli, w Barcy widziałem co najmniej jedną obronę takiego dziwacznego karnego i teraz nawet ta druga próba ledwo weszla. Wydaje się więc, że skuteczność nie jest lepsza niż w przypadku normalnie wykonanego karnego i broni sie troche tylko dlatego , że istnieje jakis durny przepis, że bramkarz musi dotykać lini w
  • Odpowiedz
ktoś z FIFA nie wytrzyma i powie "dość".

@archubuntu: sędziowie się boją, bo to przecież typowe dla Lewego i wszystko legalnie. Szybciej pójdzie na emeryturę, niż ktoś mu tego zabroni.
  • Odpowiedz
@archubuntu: generalnie te pierwsze jak robił to były najlepsze, ale potem wszyscy zaczęli go naśladować i bramkarze zaczęli trenować pod takie karne więc chłop zaczął kombinować
  • Odpowiedz
Nie macie wrażenia, że ostatnio Lewandowski wykonując karne wygląda jak ktoś, kto próbuje parodiować jego styl strzelania jedenastek?

@archubuntu: nie ostatnio tylko tak jakos juz przed mundialem w Katarze cos zmienil i juz nie robi tego plynnego jednego przeskoku tylko pajacuje jak Neymar
  • Odpowiedz
Generalnie to p------e, że tak można. Rozumiem zwolnić raz jak to zawsze robił ale tu się zatrzymuje i jeszcze zwalnia xd co ten bramkarz ma zrobić jak strzelający skacze jak koziołek przed piłką xd
  • Odpowiedz