Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teΕciu wymyΕliΕ sobie ΕΌe zgodnie ze starapolskΔ
tradycjΔ
na weselu muszΔ
byΔ dziady proszalne... i mimo ΕΌe zostaΕo ponad pΓ³Ε roku to jeΕΊdzi po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. NaprawdΔ juΕΌ siΔ czΕowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudniΔ aktorΓ³w z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
OglΔ
dam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiaΕ komentuje o grach roku.
Polecam ogΓ³lnie kaΕΌdemu zajrzeΔ aby siΔ upewniΔ jak bardzo ten czΕowiek nie ma pojΔcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedΕΊminie to najlepsze co byΕo to gwint oczywiΕcie gdzie ja jako naczelny fan WieΕka ktΓ³ry czytaΕ ksiΔ ΕΌki kilka razy grΔ przeszedΕem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknΔ Εem
Polecam ogΓ³lnie kaΕΌdemu zajrzeΔ aby siΔ upewniΔ jak bardzo ten czΕowiek nie ma pojΔcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedΕΊminie to najlepsze co byΕo to gwint oczywiΕcie gdzie ja jako naczelny fan WieΕka ktΓ³ry czytaΕ ksiΔ ΕΌki kilka razy grΔ przeszedΕem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknΔ Εem

Komentarz usuniΔty przez moderatora
ΕΊrΓ³dΕo: 448508482_848708866587736_5619047221362185562_n
PobierzDOPIERO WTEDY NA FO ZASLUZE
NA RAZIE JESTEM ZALOSNYM TRYHARDEM CUCKCELEM
Komentarz usuniΔty przez moderatora
NA YUBO