Wpis z mikrobloga

@mstasiek: zadałeś pytanie do siebie i sobie odpowiedziałeś wkładając mi słowa których nie napisałem. Masz ewidentne urojenia. Typowe, jesteś szurem, to u was częste.
  • Odpowiedz
@Filjan: Tak, jestem szurem xD Sam potwierdzasz to co napisałem. Zero argumentów. Jedynie rzucanie pustymi onucami czy szurami. Żyj dalej w swojej bańce uważając, że jak nazwiesz kogoś onucą to zostałeś bohaterem wykopu i wygrałeś dyskusje.
  • Odpowiedz
lockdowny, zasypywanie gospodarki tanim pieniądzem, problemy ze śniadymi książętami, kroplówka dla rynku nieruchomości i de facto w dalszym ciągu pompowanie balonika cenowego, ogólna degradacja jakości społeczeństwa, kłótnie o takie bzdury jak zaimki mając za granicą pełno skalową wojnę, brak uproszczenia systemu podatkowego. POwcy jebią ten kraj prawie tak damo jak PiSowcy, „z jednej babki jesteście wnuki”

@maz00rskie_mleko: do choroszczy na badania k0nfiarzu i odstaw sztachanie się onucami bo prażysz sobie
  • Odpowiedz
#!$%@? z tym, że scenariusz zaściankowych prawaków

@maz00rskie_mleko: jesteś pewien ze to scenariusz prawaków, a nie zmiany ekonomiczne na świecie? Np. taka 250 milionowa Nigeria, gdzie średnia pensja wynosi 120-200 Euro miesięcznie, i w tej Nigerii usłyszeli o takim raju na Ziemi o nazwie Polska, gdziem można zarobić UWAGA minimum 1000 Euro ( sprawdzili - to prawda ) Więc okazało się, że Ci Nigeryjczycy z chęcią przemieszczą się tysiące kilometrów
  • Odpowiedz
@badreligion66: już minęło tyle czasu, a ja dalej kisnę z tego, że konfa węszyła spisek przez hasła typu "ostatnia prosta" podczas pandemii albo jak na samym początku mówili, że to potrwa pewnie ok. 2 tygodnie to już był znak, że spisek xDD
  • Odpowiedz
dzbanem jesteś ty jeżeli prawicę identyfikujesz w 100% z Braunem i Korwinem i szurskimi teoriami

@maz00rskie_mleko: Nieprawdopodobne, jak można członków rady liderów partii prawicowej (w tym jednego byłego) identyfikować z prawicą ʕʔ

@TheTostu przegiąłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
To byliby by pierwsi którzy donosili by na Żydów podczas III Rzeszy, kolaborowali z komunistami i donosili na rodziców za nieprawomyślne myślenie.

Zgadzam się. Popisowcy, czyli twoi idole, od razu by tak zrobili, ledwo by pierwszy żołnierz przekroczył granicę. INB4 NO U
  • Odpowiedz
@Tokko @TheTostu ale wiecie, że gadacie z pisowskim botem i każda odpowiedź go winduje w wyszukiwarce. Coś mu tłumaczycie myśląc, że go wyjaśnicie a on ma parę zdań do #!$%@? i tyle go interesuje

Polecam obojętność, niech zginie samo
  • Odpowiedz