badreligion66
588
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Filjan
@badreligion66: szury, foliarze, ruskie onuce i konfederaci. Jak ja nienawidzę tych idiotów.

To byliby by pierwsi którzy donosili by na Żydów podczas III Rzeszy, kolaborowali z komunistami i donosili na rodziców za nieprawomyślne myślenie.
475
TheTostu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
447
Morf
Morf
  • adult
82
Tokko
Tokko
Tokko
  • adult
79
TheTostu
79
maz00rskie_mleko
71
HeteroseksualnyWlamywacz
@maz00rskie_mleko które scenariusze realizują się co do joty?
62
MirekStarowykopowy
lockdowny, zasypywanie gospodarki tanim pieniądzem, problemy ze śniadymi książętami, kroplówka dla rynku nieruchomości i de facto w dalszym ciągu pompowanie balonika cenowego, ogólna degradacja jakości społeczeństwa, kłótnie o takie bzdury jak zaimki mając za granicą pełno skalową wojnę, brak uproszczenia systemu podatkowego. POwcy jebią ten kraj prawie tak damo jak PiSowcy, „z jednej babki jesteście wnuki”

@maz00rskie_mleko: do choroszczy na badania k0nfiarzu i odstaw sztachanie się onucami bo prażysz sobie
30
maz00rskie_mleko
@HeteroseksualnyWlamywacz lockdowny, zasypywanie gospodarki tanim pieniądzem, problemy ze śniadymi książętami, kroplówka dla rynku nieruchomości i de facto w dalszym ciągu pompowanie balonika cenowego, ogólna degradacja jakości społeczeństwa, kłótnie o takie bzdury jak zaimki mając za granicą pełno skalową wojnę, brak uproszczenia systemu podatkowego. POwcy jebią ten kraj prawie tak damo jak PiSowcy, „z jednej babki jesteście wnuki”
26
winsxspl
22
Ilirian
@badreligion66: ten obrazek przypomniał mi bóle jakie wywołał film "Nie patrz w górę" u prawaków. Nie umieli tego wytłumaczyć ale poczuli się zaatakowani przez ten film
22
janusz-lece
@maz00rskie_mleko większość z tego co wymieniłeś krytykowała nawet lewa strona ¯(ツ)/¯

@HeteroseksualnyWlamywacz: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
13
TS_X9
TS_X9
@Filjan: mocne słowa piszesz jak na fana famemma i clouta
12
mstasiek
@Filjan: Tak, jestem szurem xD Sam potwierdzasz to co napisałem. Zero argumentów. Jedynie rzucanie pustymi onucami czy szurami. Żyj dalej w swojej bańce uważając, że jak nazwiesz kogoś onucą to zostałeś bohaterem wykopu i wygrałeś dyskusje.
12
empee
@badreligion66:

Unia Europejska: Zakazuje jedzenia guwna

Konfederaci i niezalezni mysliciele:
11
Piospi
@Filjan: Ty za to byś był pierwszy do donoszenia na Polaków, ha tfu.
8