lockdowny, zasypywanie gospodarki tanim pieniądzem, problemy ze śniadymi książętami, kroplówka dla rynku nieruchomości i de facto w dalszym ciągu pompowanie balonika cenowego, ogólna degradacja jakości społeczeństwa, kłótnie o takie bzdury jak zaimki mając za granicą pełno skalową wojnę, brak uproszczenia systemu podatkowego. POwcy jebią ten kraj prawie tak damo jak PiSowcy, „z jednej babki jesteście wnuki”
@maz00rskie_mleko: do choroszczy na badania k0nfiarzu i odstaw sztachanie się onucami bo prażysz sobie
@HeteroseksualnyWlamywacz lockdowny, zasypywanie gospodarki tanim pieniądzem, problemy ze śniadymi książętami, kroplówka dla rynku nieruchomości i de facto w dalszym ciągu pompowanie balonika cenowego, ogólna degradacja jakości społeczeństwa, kłótnie o takie bzdury jak zaimki mając za granicą pełno skalową wojnę, brak uproszczenia systemu podatkowego. POwcy jebią ten kraj prawie tak damo jak PiSowcy, „z jednej babki jesteście wnuki”
@badreligion66: ten obrazek przypomniał mi bóle jakie wywołał film "Nie patrz w górę" u prawaków. Nie umieli tego wytłumaczyć ale poczuli się zaatakowani przez ten film
@Filjan: Tak, jestem szurem xD Sam potwierdzasz to co napisałem. Zero argumentów. Jedynie rzucanie pustymi onucami czy szurami. Żyj dalej w swojej bańce uważając, że jak nazwiesz kogoś onucą to zostałeś bohaterem wykopu i wygrałeś dyskusje.
To byliby by pierwsi którzy donosili by na Żydów podczas III Rzeszy, kolaborowali z komunistami i donosili na rodziców za nieprawomyślne myślenie.
@maz00rskie_mleko: do choroszczy na badania k0nfiarzu i odstaw sztachanie się onucami bo prażysz sobie
@HeteroseksualnyWlamywacz: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Unia Europejska: Zakazuje jedzenia guwna
Konfederaci i niezalezni mysliciele: