Aktywne Wpisy

Hieronim_Pompa_Bosh +103

PABLO__ESCOBAR +40
Tak z ciekawości ,czy ktoś w ostatnim czasie miał wjazd na chatę za piracenie czegokolwiek. Mam wielu znajomych ,którzy pewnie nawet nie mają pojęcia ,że piratują pobierając coś z internetu i co? I nic się nie dzieje. Żyję na tym świecie juz prawie 30 wiosen i nie słyszałem wśród znajomych a nawet ich znajomych i znajomych znajomego ,żeby komukolwiek coś z tego powodu groziło ,a co dopiero o postawieniu zarzutów za "ściąganie
źródło: toXB1f7lLO6xEMMwxCOFZy2YyqyITLgw
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=i82WOVkLGnU&t=5153s
Polecam zobaczyć, sam zmarnowałem czasi chcę się tym podzielić. Obejrzałem pierwszy raz od wielu miesięcy( w celach bekowych) niemniej jednak, żałuję.
Znawca od wszystkiego piłki pyta, kto to Probierz. Jacula krytykuje reprezentcaje i wymienia Boruca...
Co jest z ludzkością nie tak, że ma to aż takie wzięcie, dwaj pseudo eksperci z czego jeden "jasnowidz" opowiadają takie pierdy, że witki opadają a setki tyś ludzi ich ogląda i te komentarze....Na koniec jakiś bełkot o kocie dopieprzył się farmazoniarz kota kaczora. W sumie to brakuje mi słow by opisać ten bełkot. Dużo ciekawsze historie można usłyszeć od osiedlowych sebixów.
A dzisiaj siedzi, pieprzy swoje kocopoly, odcinając kupony bo kiedyś zgadł gdzie było ciało.