Wpis z mikrobloga

@Karabinek: To bardzo stary macbook ;) Tutaj mamy podświetlane logo na klapie które zostało wycofane w 2015 roku. To jest minimum 9-letni komputer. Wartość poniżej 2000 zł.

Inna sprawa, że bardzo mnie bawi, że wiedza wyceniana jest tutaj w "czasie" :). To nie ma żadnego sensu
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Widocznie nikt sie nie skusil zaplacic jej 20 tysiecy za jej tajemna wiedza i lata doswiadczen w tej dziedzinie. Zalosnem, tak relanie to 50 PLN tzn za flaszke bo 1,5 roku to dla mnie prawie 0 doswiadczeia.
  • Odpowiedz
a na zdjęciu najtańszy długopis i najtańszy zeszyt i laptop na kredo od starych xD

@Karabinek: Widzisz tracisz pieniądze na drogie długopisy i właśnie dlatego jesteś biedny. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dezerterr Tak realnie, to ona nie ma doświadczenia senoswnego z SM, tylko przez 1,5 roku chodziła na szkolenie z Fabryki Wymiataczy gdzie mowia, ze trzeba posac do minimum 100 osób dziennie ( ͡º ͜ʖ͡º)
To trochę jak po kursie pierwszej pomocy 10 lat temu, próbować sprzedawać swój kurs jako Chirurg Plastyk z 10 letnim doswiadczeniem.
  • Odpowiedz
@Przegrywek123: albo podczas walki zostałbyś warzywem i co wtedy po co ci kasa? pewnie nawet 5 tys większość nie zarabia, kiedyś bawiłem sie trochę w e-whoring i największa dniówka ze spamu to była 100 zł, to myślę, że może te laski mają 2x tyle chociaż wątpię, jest jakiś top tier reszta zbiera ochłapy, dlatego walczą bo dostają za to dużo więcej niż od walikonikusów
  • Odpowiedz