mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kiszczak
kiszczak
@mirko_anonim Nie czytajcie tego wysrywu, szkoda życia. Wszystko sprowadza się do tego, że OP jest zazdrosny o życie kobiety i jak ma mu dać na starość to on już nie chce.
10
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
2
adamsowaanon
@mirko_anonim: @kiszczak @Uppsala @LostHoldenCaulfield @sberatel

Jak jesteś po 30tce to powinno cię stać i kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na
2
pianinka
pianinka
2
sberatel
@mirko_anonim o co chodzi w tym wysrywie ? Nie można tego w paru zdaniach napisać?
1
Luke_Skywalker88
@kiszczak no ale tak trochę poniekąd jest. Jak można czuć się mężczyzną, gdyż do 35 rz rządna ci nie dała ręki otrzymać na spacerze? Przygarnięcie potem takiej Julki, to jest uwłaczające, zamieniasz się w Foresta Gumpa xd
1
adamsowaanon
@LostHoldenCaulfield: to sobie wybierz studentkę z zagranicy, jak będziesz miał dobre gniazdo (chałupę) to się foczka znajdzie,
Ja sam polki żadnej nie ruchalem i nie widzę żeby to była jakaś strata, mieszkam w UK
1
Luke_Skywalker88
@kiszczak za to Julka wieczorem przy netflixie będzie cię porównywać do Chada, jak z Tytanica xd
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
kiszczak
kiszczak
1
pianinka
pianinka
1
Uppsala
@kiszczak: jak widzę stwierdzenia typu looksmaxing w 1 czy 2 zdaniu to z automatu mam wywalone na wysryw
0
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
0
kiszczak
kiszczak
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
Luke_Skywalker88
@kiszczak: To sobie siedź w krainie "męskości", nie ślizgasz się czasem za bardzo? Wiem, że mężczyzny to nie interesuje, ale można złapać syfa xd
0
Luke_Skywalker88
0
kiszczak
kiszczak
@Luke_Skywalker88 A Ty dalej sobie siedź i płacz że innym dano, a Tobie nie xD
0
Luke_Skywalker88
@kiszczak: A czy ja płaczę? To jak z kupnem auta - rozważny sprawdza jego historię, czy był bity i jaki ma stan techniczny, drugo chojrak jeździ wyrypanym do granic możliwości i się "nie przejmuje". Spoko, ale tego pierwszego brzydki ten wygnieciony, popękany fotel i skóra zdarta z kierownicy. No i jak będzie dumnie jechał w dłuższą trasę tym gniotem to może być zonk jak mu na trasie wypadnie koło xd
0
Luke_Skywalker88
@pianinka: no pewnie, że nie myślą - robią to podświadomie i machinalnie. A potem "ojoj nie wiem jak to się stało, kompletnie straciłem głowę" xd
0