Aktywne Wpisy

adam-pajac +375
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
s0krates +350
Abecadło uczciwego przedsiębiorcy
- Przepisz działalność na żonę
- Zrób intercyzę
- Organizuj "loterie" bez limitu losów
- Mów wszystkim że zarabiasz "grosze" albo nawet "nic"
- Wypłać kasę z kont, trzymaj w kredensie, rozliczaj się tylko gotówką
- Przepisz działalność na żonę
- Zrób intercyzę
- Organizuj "loterie" bez limitu losów
- Mów wszystkim że zarabiasz "grosze" albo nawet "nic"
- Wypłać kasę z kont, trzymaj w kredensie, rozliczaj się tylko gotówką
źródło: 4bb1f213b495a7147d9f74a8d65fe7d5aecc0537.jpg_xooooooooo_1280x720
Pobierz

A logiki u różowych to nie szukaj. Tym bardziej tych z dobrych domów, które są pod
Np. mógłbym zrozumieć Twoją koleżankę, bo sam krytycznym wzrokiem patrzę na znajomych, którzy całe życie siedzą na dupie, powtarzając idealny obraz Polaka klatkowego - najważniejsze to używany gruz premium,
@ardiuno: Nic nowego, nie ma co się przejmować. Nie na darmo się mówi, że poziom życia przeciętnej
Poza tym jestem #teamkolezanka bo podróżowanie to jedyne prawilne hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja dużo jeżdżę po świecie to znajomi mnie straszą różnymi wizjami i tym czego nie zrobię za wydane pieniądze. Np. jak
@ardiuno: jedynaczka?
@ardiuno: no a robisz? korzystasz? wyobraź sobie że zostaje ci miesiąc życia (choroba, nie wiem cokolwiek - oczywiście absolutnie nikomu tego nie życzę, ale takie sytuacje jak najbardziej się niestety zdarzają), czy na pewno nie żałujesz że niczego więcej niż to z-----------e jak chomik w kołowrotku nie zrobiłeś?
@ardiuno: tu jest twój problem ale młody jesteś, w końcu się nauczysz, że baby to myślą wprzód tylko jak muszą
@Cztero0404 no to też jest prawda, że kobietom po prostu o wiele łatwiej jest się życiowo ustawić xd jak patrzę na znajome, to duża część z nich znalazła sobie po prostu dobrze zarabiającego faceta i mieszka u niego albo mają wspólny kredyt i są finansowo z 10 lat przede mną, chociaż same miałyby zdolność kredytową co najwyżej na miejsce postojowe i zarabiają ze 3-4 razy mniej ode
Normik + bananowe dziecko = NPC najniższych lotów
głowę ma tylko po to żeby nią jeść