Wpis z mikrobloga

Abecadło uczciwego przedsiębiorcy
- Przepisz działalność na żonę
- Zrób intercyzę
- Organizuj "loterie" bez limitu losów
- Mów wszystkim że zarabiasz "grosze" albo nawet "nic"
- Wypłać kasę z kont, trzymaj w kredensie, rozliczaj się tylko gotówką
- W razie czego nic nie jest Twoje.
#profesorchris
s0krates - Abecadło uczciwego przedsiębiorcy
- Przepisz działalność na żonę
- Zrób in...

źródło: 4bb1f213b495a7147d9f74a8d65fe7d5aecc0537.jpg_xooooooooo_1280x720

Pobierz
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@s0krates: przynajmniej wyszlo Know-How Stanowskiego, lapie sie wszystkiego co pompuje kliki, chlop sam sie smieje z wlasnych klamst a Stanowski mimo ze ogarnia to przytakuje jak to zupelnym przypadkiem wjechali na chate bo przeciez legit na zone wszystko przepisal, skandal! Komentarze pod filmem K0 swiadcza ze zyjemy w kraju d*bili... Wykopki wcale nie lepsze, 2100+ wykopow dla cwaniaka. XD
KurnikoweKuriozum - @s0krates: przynajmniej wyszlo Know-How Stanowskiego, lapie sie w...

źródło: IMG_20260213_143045

Pobierz
  • Odpowiedz
przynajmniej wyszlo Know-How Stanowskiego, lapie sie wszystkiego co pompuje kliki, chlop sam sie smieje z wlasnych klamst a Stanowski mimo ze ogarnia to przytakuje jak to zupelnym przypadkiem wjechali na chate bo przeciez legit na zone wszystko przepisal, skandal! Komentarze pod filmem K0 swiadcza ze zyjemy w kraju d*bili... Wykopki wcale nie lepsze, 2100+ wykopow dla cwaniaka. XD

@KurnikoweKuriozum: sam wykopałem, bo wtedy nie miałem wszystkich informacji które mam dzisiaj
  • Odpowiedz
  • 116
@vinmcqueen: No ja ogólnie z tych wszystkich mechaników jutubowych to akurat lubiłem go posłuchać czasem, ale nie śledziłem za bardzo całego uniwersum, sprawiał również wrażenie gościa, który raczej w takie rzeczy się nie bawi, a tu proszę. A że ludzie mu tyle wpłacili w zrzutce to jest dramat ogólnie.
  • Odpowiedz
@s0krates: Dlatego czekam na śluby partnerskie, wtedy ten mechanizm wjedzie na pełnej.
Czasem lepiej zaufać chłopu niż kobiecie, lub po prostu ślub z nieogarniętym słupem.
A frajerzy myślą że to z miłości będą śluby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sokrates: ogólnie lubię go oglądać ale czułem zażenowanie jak zobaczyłem, że robi loterię i ten live z losowania z kolegami z kanału. Do tego te jego eBooki to ponoć jakiś szajs. Zeszmacił się tym, że poleciał na chajs od frajerów.
Teraz udaje głupka, że nie wie dlaczego za h----d ma problemy, bo mu wszyscy mówili że jest legit :p
Nie trzeba było być orłem żeby widzieć jaka to krzywa akcja,
  • Odpowiedz
o tego te jego eBooki to ponoć jakiś szajs. Zeszmacił się tym, że poleciał na chajs od frajerów.

Teraz udaje głupka, że nie wie dlaczego za h----d ma problemy, bo mu wszyscy mówili że jest legit :p

Nie trzeba było być orłem żeby widzieć jaka to krzywa akcja, nawet Michu z m4k ogarnął że lepiej nie dotykać

@s0krates: Ech, a mógł zostać przy tym, co robił, to by się go
  • Odpowiedz