Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +224
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +249
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

- zaspałem godzinę, nikt nie zauwazył
- pomogłem dwóm innym programistom bo coś pokopali
- potem daily, przerwa na żarcie, zdążyłem wziąć prysznic
- zapowiada się, że przez resztę dnia będę dyskutował z game designerem na temat kolejnego ficzeru w grze
Wieczorem albo moze jutro, siedząc z dzieciakami na placu zabaw nadrobię tą godzinkę i przeczytam zaktualizowaną przez designera dokumentację.
#programista15k #gamedev #gownowpis #pracbaza
źródło: Not-sure-if--fry-meme-18mq5r
PobierzDokładnie to boost x2 miał miejsce w 2021-2022. Ogólnie to 2022 to był złoty rok.
W grudniu 2022 zaczął się kryzys i pierwsze redukcje
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1671388426EWHy583RUR6GIfbuShlIof
Pobierz