Aktywne Wpisy
rysio77 +588
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

pangkor +249
#rower #gravel #chorwacjarowerem
Miało być ok 110km a wyszło 85.
Okazało się że ta czerwona ziemia to glina i po deszczu lepi sie jak plastelina. Cały rower mi okleiło aż mi się koła zablokowaly. No ale morze blisko to szybkie mycie i dalej w drogę.
Miało być ok 110km a wyszło 85.
Okazało się że ta czerwona ziemia to glina i po deszczu lepi sie jak plastelina. Cały rower mi okleiło aż mi się koła zablokowaly. No ale morze blisko to szybkie mycie i dalej w drogę.

źródło: IMG20250426110623
Pobierz
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
PobierzDużo bardziej szkodliwe społecznie są gnioty dla gawiedzi typu patostreamy i fame mma. Prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Profesjonalista wykonuje swój najlepiej jak potrafi pomimo tego co myśli. Ma prawo do swoich przemyśleń i swojego zdania. Tylko jego osad nie może wpływać na jego prace.
Z drugiej strony to dlaczego życie kogoś kto chce je zakończyć ma być tak samo ważne jak kogoś kto chce żyć?
Z
@fraciu: jak się jest chorym to sie idzie do lekarza a nie próbe samobójcza dla atencji strzela. Jak można być tak głupim i sie nie umieć zabić raz a dobrze.
@ipkis123: Powiem, że było za mało karetek dla ludzi którzy potrzebowali pomocy.
A na wypadek będzie jechać kareta z drugiego powiatu 30 km jak nie więcej
Jakby samoboj i proba wynikala, ze ot ktos se stwierdza, ze juz ni chce zyc i tyle. Wcale nie jest to zwiazane z ogromnym cierpieniem, chorobami psychicznymi, ze ktos wpada na pomysl, ze smierc jest jedyna ucieczka od tego wszystkiego.