Aktywne Wpisy

Sleepypl +3
Jaki byl wasz ulubiony przedmiot w szkole? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wyzej
- Polski 2.8% (9)
- Histotia 14.9% (48)
- Fizyka 5.9% (19)
- Chemia 4.3% (14)
- Matma 20.2% (65)
- Religia 3.4% (11)
- Angielski 9.3% (30)
- Geografia 12.1% (39)
- WF 21.7% (70)
- Inny (w kom) 5.3% (17)

1X6D +65
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana

Szczerze, tak sobie założyłem Badoo, Tindera, Boo i przeglądam profile kobiet. Nawet nie boli mnie brak powodzenia w lajkach, bo założyłem je około 2-3h temu, żeby sobie poprzeklikiwać i popatrzeć na tzw ,,ofertę" na rynku matrymonialnym.
Matko boska. 99% kobiet ma płytkie jak kałuża opisy, zdjęcia w mocnych makijażach, zrobione w photoshopie. Jeśli apka umożliwia podzielenie się zainteresowaniami - to są to zainteresowania z cyklu ,,nie interesuje się niczym konkretnym." czyt: podróże, gotowanie, spytaj to się dowiesz. Muzyka pop, disco polo, alleluja.
I jako chłop co myślał, że ma minimalne oczekiwania - i co do wyglądu, nawyków, a chciałby tylko partnerki ciekawej w dyskusji, którą mógłby traktować poważnie - to te aplikacje totalnie odbierają mi na to nadzieję. To jest festiwal idiokracji.
Nawet gdybym miał matche, polubienia i atencję - to mam poczucie, że dalej byłbym na tym rynku rozczarowany. Bo w życiu nie chodzi o to, żeby znaleźć babę bo ,,testosteron daje we znaki'' - a grunt, to znaleźć babę która jest dobrym kompanem.
Ale widzę, że to współcześnie jest już podwójnie trudne zadanie.
#tinder #randki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: baba jest od ruchania
@2-aminopirydyna: jaki jest odsetek rozwodów?
@2-aminopirydyna: nie, na moment ślubu, zwiazku najczęściej wszystko jest ok
"chcesz dzielić życie z kimś z kim nie masz nic wspólnego" - większość się rozwodzi do 5 lat po ślubie, dlatego obecnie nie planuje się życia z 1 kobietą, bo szanse na takie coś zmniejszają się z każdym rokiem
@elena-mary: przynajmniej nie kolekcja wieloryba