Aktywne Wpisy

MonazoPL +83
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +339

1. depresja poporodowa/ terapia małżeńska/ rozwód - niepotrzebne skreślić.
2. nie chciałeś wychowywać w patologii, nie chcesz dziecku rozbijać rodziny - niestety nie pykło. Wracasz do pkt 1
@mirko_anonim: czyli jednak dostrzegałes jej problemy psychiczne (perfekcjonizm) wcześniej tylko to zbagatelizowales
@mirko_anonim: a kto ci kazał być śmieciem? Kiedy ostatnio postawiłeś jakieś warunki, granice? Kiedy jakieś konsekwencje wobec niej wyciągnąłeś?
@mirko_anonim: WTF? Ona nie rozumie, że jak się posunie do tego to się wydarzy to, a jak do tamtego to tamto?
Brzmi jakbys sam nie był do końca zdrowy
Dla dziecka też zamierzasz być taki niekonsekwentny i nie ustalać granic? Potrzebujesz nie mniej terapii niż ona.
Laska robi co chce, może sobie pozwolić na wszystko, może Powiedzieć wszystko, zrobić wszystko... I on nie zareaguje wcale, nie mówiąc o wyciągnięciu konsekwencji.
Ciężko mieć szacunek do człowieka, który sam do siebie nie ma szacunku
@Kotdog: @kuncfot @royal_princess
@programista15cm: a co ja jestem? kierownik związku? uważałem kiedyś że związek to partnerstwo dwóch dorosłych a nie relacja jak ojciec z nastoletnią córką. niestety dla OPa - partnerka po urodzeniu pokazała coś czego się nie mógł spodziewać po 13 latach normalnych relacji. to się zdarza - nie życzę nikomu takiej sytuacji.
@r0bs0n: well ojcem jest takim że pozwalał na wszystko to teraz ma