Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powinno się raczej grzmieć i przedstawiać ten syf jako najgorsze zło świata

@Kroledyp: przy poważnych wypadkach typu urwało rękę i pacjent jest przytomny to jest podawane w karetce. Nie widzę w tym nic złego
  • Odpowiedz
przy poważnych wypadkach typu urwało rękę i pacjent jest przytomny to jest podawane w karetce. Nie widzę w tym nic złego

@LM317K: w takich przypadkach nie, ale jak ktoś chce normalnie poćpać to już słaby pomysł
  • Odpowiedz
  • 0
@LM317K: nie no, gdzie ja napisałem, że w zastosowaniu medycznym to jest coś złego? Jednak wolałabym by w świadomości zwykłych ludzi przedstawić to inaczej, nie chcę idąc do pracy mijać chmar zoombie
  • Odpowiedz
  • 290
@Kroledyp: no ale on po prostu powiedział fakty, nie zachęcił mnie żebym brał fenta.
Po prostu do Polski przeszedł nie fentanyl tylko strach rozsiewany przez media, bo strach się mega dobrze sprzedaje
  • Odpowiedz
  • 0
@Kroledyp albo sponsoruję go lobby narkotyczne. w końcu ktoś z tego żyje, ubiera i karmi dzieciaczki. Jak dla mnie nazwa mówi sama za siebie- bełkot, moze w to mu graj żeby było więcej cpunów
  • Odpowiedz
  • 2
Po prostu do Polski przeszedł nie fentanyl tylko strach rozsiewany przez media, bo strach się mega dobrze sprzedaje

i bardzo dobrze, wolał bym by jednak ten stan się utrzymał,
aha, żeby było jasne, w dupie mam ćpunów, niech giną. Chodzi mi o mnie a ja nie chce ich mijać na ulicy

@xdTM:
  • Odpowiedz
  • 0
Czyli wg Ciebie powinno się kłamać? xD

@RandyBobandy: właściwie to masz rację, niema co walić kitu

zróbmy pod gimbazą jutro kampanie, że w tv kłamią i fentanyl nie jest taki zły jak go malują.
  • Odpowiedz