@LM317K: nie no, gdzie ja napisałem, że w zastosowaniu medycznym to jest coś złego? Jednak wolałabym by w świadomości zwykłych ludzi przedstawić to inaczej, nie chcę idąc do pracy mijać chmar zoombie
@Kroledyp: no ale on po prostu powiedział fakty, nie zachęcił mnie żebym brał fenta. Po prostu do Polski przeszedł nie fentanyl tylko strach rozsiewany przez media, bo strach się mega dobrze sprzedaje
@Kroledyp albo sponsoruję go lobby narkotyczne. w końcu ktoś z tego żyje, ubiera i karmi dzieciaczki. Jak dla mnie nazwa mówi sama za siebie- bełkot, moze w to mu graj żeby było więcej cpunów
Po prostu do Polski przeszedł nie fentanyl tylko strach rozsiewany przez media, bo strach się mega dobrze sprzedaje
i bardzo dobrze, wolał bym by jednak ten stan się utrzymał, aha, żeby było jasne, w dupie mam ćpunów, niech giną. Chodzi mi o mnie a ja nie chce ich mijać na ulicy
@Kroledyp: przy poważnych wypadkach typu urwało rękę i pacjent jest przytomny to jest podawane w karetce. Nie widzę w tym nic złego
@LM317K: w takich przypadkach nie, ale jak ktoś chce normalnie poćpać to już słaby pomysł
Po prostu do Polski przeszedł nie fentanyl tylko strach rozsiewany przez media, bo strach się mega dobrze sprzedaje
i bardzo dobrze, wolał bym by jednak ten stan się utrzymał,
aha, żeby było jasne, w dupie mam ćpunów, niech giną. Chodzi mi o mnie a ja nie chce ich mijać na ulicy
@xdTM:
@RandyBobandy: właściwie to masz rację, niema co walić kitu
zróbmy pod gimbazą jutro kampanie, że w tv kłamią i fentanyl nie jest taki zły jak go malują.