✨️ Obserwuj #mirkoanonim #motoryzacja #samochody #wyborauta Czy ktoś ogarnięty mógłby mi doradzić w wyborze auta albo chociaż na co zwracać uwagę? Kompletnie się niestety na tym nie znam a zmieniłabym już moją obecną insygnię. Budżet: do 100k Max 4-letnie i max 60 tys. przebiegu bez znaczenia jest skrzynia biegów i paliwo, chciałabym żeby było w miarę dynamiczne (ponad 120 KM). Obowiązkowo kamera cofania, w miarę wygłuszone wnętrze. Marka w zasadzie bez znaczenia. Raczej kompakt/hatchback niż kombi, ale nie pogardzę też sedanem. Bardzo zależy mi na czymś pewnym w miarę żebym nie musiała jeździć po mechanikach. Auta, które mi się podobają: audi a3 s-line, najnowsza yariska, mini cooper.
@mirko_anonim: Może #niepopularnaopinia zwłaszcza wśród miłośników audi nazwijmy to dyplomatycznie, ale zamiast audi a3 s-line lepiej jest kupić w tych samych pieniądzach golfa z lepszym wyposażeniem bo jeździ się i tak tym tak samo a koszty wszystkiego mniejsze bo to nie premium.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
#motoryzacja #samochody #wyborauta
Czy ktoś ogarnięty mógłby mi doradzić w wyborze auta albo chociaż na co zwracać uwagę? Kompletnie się niestety na tym nie znam a zmieniłabym już moją obecną insygnię.
Budżet: do 100k
Max 4-letnie i max 60 tys. przebiegu
bez znaczenia jest skrzynia biegów i paliwo, chciałabym żeby było w miarę dynamiczne (ponad 120 KM).
Obowiązkowo kamera cofania, w miarę wygłuszone wnętrze.
Marka w zasadzie bez znaczenia. Raczej kompakt/hatchback niż kombi, ale nie pogardzę też sedanem.
Bardzo zależy mi na czymś pewnym w miarę żebym nie musiała jeździć po mechanikach. Auta, które mi się podobają: audi a3 s-line, najnowsza yariska, mini cooper.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero