Aktywne Wpisy

MonazoPL +137
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +285

na telefon televizo
na pc potplayer
na tvbox z androidem tivimate lub televizo
na tv bez androida to chyba jakieś ssiptv
Komentarz usunięty przez autora
no chyba ze chcesz na zawsze, moze i moglbym wziac na zawsze ale to musialbym rodzinke uzbierac aby mi sie oplacalo bo w turcji 75 zł
skoro już zatwierdziło karte (weryfikacja 3dsecure) i leci trial to zapewne sciagnie i za te pare dni 149 lir.. Poczekam zobacze
18 zł na rok to nie jest aż tak zła cena, wolałbym na lifetime za 559 lir no ale co bym nie robił nie chce już iśc...
ogolnie smieszne jest to
źródło: image
Pobierzudało mi sie odpalić jakis czas temu apple music czy discord nitro przez playstore na turcje, teraz tivimate ale teraz wydaje mi się, że to fart tak czy siak że poszło
yt premium niektórym też anulują z róznych krajów, google wzięło się do roboty ( ͡° ʖ̯ ͡°)