Wpis z mikrobloga

#iptv witam jaka apke iptv polecacie do plusx (może być mod) ktoś mi polecił tivimaye 2.1.5 mod ale nie wposlpracuje po wybraniu pozycji z archiwum nic sie nie dzieje dalej jest aktualny stream
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@archi3: tivimate najlepsze i warto to wykupić
na telefon televizo
na pc potplayer
na tvbox z androidem tivimate lub televizo
na tv bez androida to chyba jakieś ssiptv
  • Odpowiedz
@archi3: jak chcesz to wzialem na rok tivimate z turcji za 18 zł, mozna sie zgadac i zrobic rodzinke... o ile jestes zainteresowany
no chyba ze chcesz na zawsze, moze i moglbym wziac na zawsze ale to musialbym rodzinke uzbierac aby mi sie oplacalo bo w turcji 75 zł
  • Odpowiedz
@pras_pp: 2 dni temu, na zawsze chcialem zrobić na inne konto i nie idzie, jedynie subskrypcja roczna poszla
skoro już zatwierdziło karte (weryfikacja 3dsecure) i leci trial to zapewne sciagnie i za te pare dni 149 lir.. Poczekam zobacze
18 zł na rok to nie jest aż tak zła cena, wolałbym na lifetime za 559 lir no ale co bym nie robił nie chce już iśc...
ogolnie smieszne jest to
adi2077 - @pras_pp: 2 dni temu, na zawsze chcialem zrobić na inne konto i nie idzie, ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@adi2077 Dzieki za info. Chciałem się upewnić, czy tylko ja miałem problem z zakupem drugiej subskrypcji TiviMate Lifetime. Półtora roku temu kupiłem bez problemu. Musieli wprowadzić jakieś ograniczenia.
  • Odpowiedz
@pras_pp: powiem tak, mało co wchodzi z tej turcji jako subskrypcje nawet
udało mi sie odpalić jakis czas temu apple music czy discord nitro przez playstore na turcje, teraz tivimate ale teraz wydaje mi się, że to fart tak czy siak że poszło
yt premium niektórym też anulują z róznych krajów, google wzięło się do roboty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz