Aktywne Wpisy
silownia +3
Wygraliście kiedyś coś w jakiejś loterii albo konkursie z produktów spożywczych albo innej chemii?
debenek +27
ostatnio do szału doprowadzają mnie 'zestawy' na #allegro
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Chłopaki z jej klasy wiedzieli, gdzie mieszka i przyczaili się koło jego klatki, po czym spuścili mu szybki i grupowy w------l xD
Taka
Nie zapominajcie o karach cielesnych w szkole. Jak cos nauczycielowi nie pasowało to lał linijka po łapach ile wlezie. W prl to była norma.
Od dzieciństwa po późniejsze lata.
Z liścia w twarz też można było dostać od innego wychowawcy gdy ten cię wołał a nie przyszedłeś albo nie zrobiłes tego co chciał.
Oczywiście codzienne przymusowe pracę na rzecz internatu pomiędzy obiadem a czasem na naukę.
Z Wyzywanie nauczyciela od najgorszych kończylo się natychmiastowym wywaleniem że szkoły.
Tak to wszystko po 2000 roku. Był wtedy wyż demograficzny i żeby dostać się do tej szkoły było 2 osoby na jedno miejsce.
Ps. Fala przez starsze roczniki jak w Krolu to była norma
Wujo chcesz jednom picce
W gimbazie widziałem, jak uczniowie w-----i się do klasy razem z drzwiami i nauczycielem, po prostu w kilku pchali go tak mocno na drzwi, że wypadły z zawiasów.
Inny patol podgrzewał klamkę jakimś ustrojstwem i babka od angielskiego sparzyła rękę, jak otwierała drzwi.
Nauczyciel od informatyki wystawił kilku typom pały, więc złapali go w któryś dzień na mieście i połamali obie
@NoweWytyczne: no przecież od razu widac że mieli żal i nie trzymali emocji w sobie i wybrali progresywne podejście aby emanować/uzewnętrzniać swoje emocje( Tak p------ą psycholodzy leczący pokolenie Z)