Aktywne Wpisy
MrBeast +493
Borealny +71
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Tak na wstępie napiszę że bardzo dużo CV zawiera jako byłego pracodawcę : British-American Tobacco Polska Trading Sp. z o.o. - taka rotacja?
Następnie napiszę że brak nagich zdjęć ;(
Jednakże są też perełki jak np.
- "Sprzedawca w dziale sanitarnym, zakres obowiązków: prezentacja kibli".
- "praca od 2008 do teraz - czołowy sprzedawca perfum znanej i cenionej marki FM".
Od strony doświadczenia zdarzają się też CV z wpisem doświadczenie.
- Uczestnictwo w szkoleniach. - ok fajnie, ale jakich? obsługi rozrzutnika gnoju? Kurs Cisco? itp.
Zdarzyło się też jedno zdjęcie gdzie koleś jest upalony ziołem że ledwo patrzy w obiektyw ale ze względów formalnych nie mogę go zamieścić.
Jak macie ochotę wrzućcie w obserwowane tagi #konsolezpaypalowcem
#bekazcv
@paypalowiec: perłowa orchidea? Bierz go, taki talent nie może się zmarnować xD
Komentarz usunięty przez autora
@unstyle: no to nieźle.
@unstyle: #!$%@? płacą czy szefowie to banda sadystów?:D
@paypalowiec: Ja bym go przyjął pod warunkiem, że co tydzień będzie dostarczał świeży towar :D.
@paypalowiec: Zależy czym by handlował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przynajmniej byłby często uśmiechnięty ;)
@paypalowiec: Jakiś czas temu było o protestach po zmianie polityki przez BAT, ale tam była mowa głównie o tych dostarczających towar, więc nie wiem. Swoją drogą robiłem u nich praktyki w help desku w trakcie studiów :)
Sprawdzasz 5 pierwszych - nic,
sprawdzasz kolejnych 5 - 3 dobrych kandydatów na rozmowe kwalifikacyjna,
sprawdzasz dalej i ewentualnie robisz rotacje, bo bedzie ktos lepszy czy najpierw zapraszasz tych pierwszych?
Takie przemyslenia czy kto pierwszy ten lepszy czy sprawdzasz wszystko?
@rahuza123: wszystkich. potem przeglądam wybraną pulę i robię notatki do każdego i wybieram. 20-30 osób.
Praca w firmie XXX, obowiązki - napychanie ogórków w słoiki.