Ale żem się dzisiaj nafotografowała! Pojechałam na linię nr 149, gdzie od zeszłej niedzieli jeżdżą pociągi z Gliwic do Rybnika (i z powrotem). Koleje Śląskie puściły akurat swój najbrzydszy pojazd, ale okazało się, że ruch towarowy jest tam spory, lokomotywy różnorodne (nie jak u mnie same niebieskie byki), a i ładnych miejsc nie brakuje. Poniżej tylko część tego, co udało mi się złapać podczas spaceru z Przyszowic do Gierałtowic.
@choochoomotherfucker Jak jeszcze chodziłem zanim puścili nie-weekendowe KŚki? Tak, sporo i gęsto towarów czy luzaków tam jeździło. Chociaż u mnie były to głównie byki i jamniki
@choochoomotherfucker Czyli to Ty robiłaś foty na ulicy Korfantego w Gierałtowicach, bo przejeżdżałem na rowerze i widziałem kobitę robiącą fotę cugowi ( ͡º͜ʖ͡º)
@choochoomotherfucker: Ostatnio się zastanawiałem o co chodzi z tym autyzmem i koleją.
Zadzwoniła do mnie jedna pani, że ma autystyczną córkę i chciałaby pociągi zobaczyć. A że my zawodowo zajmujemy się pokazywaniem pociągów to nie odmówiłem. Dzieciak miał frajdę nie do opisania jak wszedł na szopę, gdzie koleją kipiało. Czuje dobrze człowiek w takich
Instagram.
#kolej #pociagi #pociagiboners #mojezdjecie #zainteresowania
źródło: lk149 gieraltowice
Pobierzźródło: lk149
PobierzA też przeca lubię pociągi.
@JoeGlodomor:
źródło: 16508739_1198080050245631_2076082541318989923_n
Pobierz@uefaman: Tak samo jak dawno temu KŚ nie miał mieć problemów z taborem a ma( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniła do mnie jedna pani, że ma autystyczną córkę i chciałaby pociągi zobaczyć.
A że my zawodowo zajmujemy się pokazywaniem pociągów to nie odmówiłem.
Dzieciak miał frajdę nie do opisania jak wszedł na szopę, gdzie koleją kipiało.
Czuje dobrze człowiek w takich