Aktywne Wpisy
vfr__ +503
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

splinter96 +259
źródło: 1000010685
Pobierz

Projekty nad jakimi się pracuje mają bardzo duże znaczenie? Chodzi mi o materiały, konstrukcje, wymagania estetyczne itd.
Jaki jest minimalny koszt rozsądnego wejścia? Taki żeby coś tam zrobić na stali, a jednocześnie nie przeinwestować
#spawanie #pracaspawaczamnieprzeistacza #pracbaza #pracazagranica #emigracja
Zarobisz za półtorej godziny przy dobrych wiatrach na 15 minut u fryzjerki albo kebaba z budy
Trochę źle przedstawiłem pytanie tymi tagami, bo miałem na myśli nie tylko zarobek, ale też po prostu poszerzenie własnych umiejętności, doświadczeń i ewentualnie jakieś małe projekty własne.
Dzięki
@Schizotypoidal nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, mi nauka podstaw poszła bardzo szybko, ale spawacz i tak uczy się całe życie. Jeden ma do tego lepsze wyczucie,
Tymczasem realia w jednym z najbogatszych krajów ue
Na rynku
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://www.gabinet-dla-ciebie.pl/cennik/
No ale jakby się okazało, że taki robi lekko kilkaset tysięcy na miesiąc, to okazałoby się, że to jednak zły przykład xD
https://www.facebook.com/share/8ieYx7dczctabkm6/?mibextid=K35XfP
Nie wiem czy ktoś na tym 30zł wychodzi po wszystkich kosztach za godzine, co drugi garaż na wsi to usługi spawalnicze