Aktywne Wpisy

cheture +18
śpicie???

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz

Może ktoś doradzi co mogę zrobić, bo mam od pewnego czasu problem z sąsiadami. Starsza pani mieszka z synem i prawdopodobnie z powodu choroby czasami odwala różne rzeczy - próba wyjścia z domu (ciągnięcie za klamkę drzwi wejściowych jak oszalała, kręcenie zamkiem w te i we wte), ale na szczęście zamykają ją jak wychodzą z domu. Czasem zdarzało się krzyczenie z wołaniem o pomoc. Raz udało jej się wyjść z domu i zaczęła szarpać za moje drzwi. Jest to bardzo uciążliwe, bo pracuję zdalnie z domu... A mieszkam z tymi sąsiadami drzwi w drzwi i wszystko słychać... Dzwoniłem już do zarządcy budynku i zna sprawę. Miał zadzwonić do rodziny tej osoby i poinformować, ale co z tego jak nadal jest to samo... Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Jakieś pomysły?
#mieszkanie #problem #kiciochpyta #porady
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: starsza-pani-musi-zniknac
Pobierz