Wpis z mikrobloga

@karta_z_debetem: przy współczynniku urodzeń 1,1 dziecka na kobiete roczniki 1990+ nie mają co marzyć o państwowej emeryturze. Dla nich każda złotówka zabrana w tzw składkach na zus równie dobrze mogła być spalona.
  • Odpowiedz
@karta_z_debetem: Przecież to sama prawda. Za 20 lat Ci wszyscy wojownicy jednej faktury będą płakać i głosować na coś w stylu PiS, żeby dali hajs. Teraz jest kryzys i kilka razy byłem świadkiem jak ludzie płakali, bo zwolnili ich, a przez 10 lat pracy nie odłożyli nawet na miesiąc życia.
Wszyscy p------ą, że ZUS kradnie i sami odkładają, ale mało kto ma kasę na więcej niż 3 miesiące życia. Jak
  • Odpowiedz
@BreathDeath: @AnonimoweLwiatko haha dokładnie, jak moi kumple hardzi b2bowcy. Typ dostał odmowę w banku jak chciał chatę budować, bo dla analityka to umowa śmieciowa. Mówię gościowi: idź na rok na UoP, hajs dostaniesz, wrócisz sobie na samozatrudnienie. Nie, B2B to świętość, wziął mniejszy kredyt na jakąś ruderę w którą non stop ładuje hajs, a wygląda, jakby kołchoźnik pijany 10 lat sam ze szwagrem stawiał (zamiast mieć ładny nowoczesny dom).
  • Odpowiedz
czemu wy się martwocie o starość skoro macie śmieciowa dietę, zero ruchu, 12h siedzenia, masę stresu i 30kg nadwagi? Nie kumam tego, w takim trybie ciężko 50 lat dożyć

@nad__czlowiek: A czemu posuwasz własną matkę? No wytłumacz się no xd
  • Odpowiedz
przy współczynniku urodzeń 1,1 dziecka na kobiete roczniki 1990+ nie mają co marzyć o państwowej emeryturze. Dla nich każda złotówka zabrana w tzw składkach na zus równie dobrze mogła być spalona.

@77023: zawsze ta sama śpiewka wykopków, a jak wiadomo, jak wykopek mówi że będzie A, to zawsze wychodzi B xD
@rolling_stone_with_no_hope:

Szykujcie się dalej na końcówkę życia biedując za młodu.

no ta, bo jak ktoś jest na
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: Skąd wiesz jaki mam tryb życia? Akurat nie jem śmieciowego żarcia, uprawiam sport, nie mam nadwagi i raczej mało stresu. Bardziej na Twoim miejscu bałbym się o własne zdrowie przy takiej ilości jadu jakim plujesz naokoło.
  • Odpowiedz