Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
wiecie dlaczego w wiekszosci zwiazki z pannicami z #tinder sa z gory zkazane na porazke? to proste, nazywam to tzw. syndromem sklepu z pełnymi półkami. wyobrazcie sobie ze wchodzicie do pieknego sklepu zatowarowanego pod korek, wszystkie regały są pełne produktów, roznych (roznego koloru, przeznaczenia, niektore wydaja sie byc idealne, niektore maja wady) mozecie chodzic, wybierac, ogladac ale finalnie mozecie zabrac tylko 1 produkt. Wybieracie ten ktory wydaje sie wam najlepszy ale z czasem zaczynaja wychodzic jego wady, a to cos zaczyna sie psuc, a to ksztalt nieodpowiedni itp. po czasie chcielibyscie znow wrocic do tego sklepu, ten 1 produkt najchetniej wywalic i znow moc przebierac w pelnych polkach i nauczeni tym pierwszym zlym wyborem juz teraz go nie popelnic. i tak drugi, piąty dziesiaty raz.
tak wlasnie wiekszosc kobiet podchodzi do sprawy. pozornie dostaja tam gigantyczna dawke atencji, moga wybierac i przebierac. jak juz wybiora i zaczynaja sie spotykac to z czasem zauroczenie mija, motylki wyfruwaja z brzucha i robi sie niefajnie. a z tylu glowy mysl ze wystarczy znow zainstalowac apke i miec nowy swiezy wybor. przerabialem to kilkukrotnie, znajomi rowniez. baba sie nie dziwie - z matematycznego punktu widzenia czy biorac pod uwage teorie gier - robia rozsadnie, szukaja mozliwie najlepszego samca, ktory dostarczy odpowiednie zasoby do zaspokojenia potrzeb, jak znajda na odpowiednim poziomie to apetyt rosnie i fajnie by bylo cos dorzucic (np. +10cm wzrostu, lub jedno zero do zarobkow miesiecznych). no i tak to sie kreci. zawsze bedzie ktos lepszy, bogatszy, przystojniejszy, wyzszy.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: i tak i nie, jeżeli spiknie się z normikiem to oczywiście masz rację ale jeżeli taka 6/10 wyhaczy faceta 8/10 to będzie się o niego bić bo może mieć świadomość, że czas leci i ciężko będzie znaleźć dużo lepszego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale ty wiesz, że laski już mają po prostu czasem dosyć szukania xD?
Ale trochę racji masz, znałem taka parkę gdzie jak mieli "przerwę" to laska pierwsze co albo na kluby albo tinder był zakładany xDDDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jedyną szansą aby spotkać tam w miarę normalną dziewczynę, to trafić na taką co jest tam świeżakiem i jak najszybciej ją wyrwać z tej apki. Nie wierzyłem co tam się dzieje, dopóki jedna czy druga koleżanka mi nie pokazała jaki festiwal spermiarstwa się tam o--------a. Po czymś takim każdemu prędzej czy później odbije palma. Te które tam siedzą dłużej, mają niestety syndrom tej półki sklepowej o której piszesz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): brawo mistrzu ogarnąłeś że kobiety z tindera to inny sort
następnym etapem będzie odkrycie że ta apka nie służy do budowania związków (z powodu powyższego). Ja to odkryłem już X lat temu dzięki temu nie zostałem alimenciarzem albo beciakiem jak większość

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Maxior99 teoretycznie to on (jesli faktycznie jest 8/10) powinien przebierac i jej podziekowac ale za duzo juz w zyciu widzialem i to tak nie dziala, predzej to ona (6/10) go zostawi bo bedzie szukac 9/10 lub 10. oczywiscie generalizuje, bo znajda sie przypadki ze i slub bedzie ale to jakis margines. w wiekszosci jest ciagla rotacja i mieli sie w tym kotle. kazdy kto podchodzil do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Zwichrowany zgadzam sie w 110%! przerabialem nie raz. te ktore dopiero co zainstalowaly i nie zdazyly sie jeszcze zorientowac w temacie to moze byc jeszcze dobra opcja. najczesciej dziewczyny ktore nie mialy wczesniej do czynienia z apkami randkowymi i zainstalowaly za namowa kolezanki. najczesciej po nieudanym, kilkuletnim zwiazku (zdradzone). jak panna juz skuma o co chodzi i przyjmie w ciagu jednego dnia dawke atencji ktorej nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wątpię że będzie szukać 9/10 bo pewnie już nie raz została zbolcowana przez takiego I pozostawiona więc jeżeli uda jej się złapać faceta 2 ligi wyzej z wyglądu I takiego który zapewni jej komfortowe życie finansowe to będzie się go trzymać
Generalnie żeby związek z kobieta z aplikacji randkowych był udany musisz być 2 poziomowy wyzej w poziomie atrakcyjności od kobiety - tak byś to ty miał również jakieś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Chciałabym, żeby tak było ale doświadczenie moje i wszystkich moich koleżanek jest inne. Godziny swipeowania i nic, nie ma jednego profilu, który byłby zrobiony dobrze. Większość w ogóle nie ma opisu, a jak już jest to jakiś żałosny oklepany tekścik a la słynne "zapytaj sama" albo "babcia mówi że przystojny kawaler", zdjęcia są na odwal się, brzydkie, rozmazane, kłamliwe !!! (umawiasz się z chudym brunetem, a tu przychodzi
  • Odpowiedz
Chciałabym, żeby tak było ale doświadczenie moje i wszystkich moich koleżanek jest inne. Godziny swipeowania i nic, nie ma jednego profilu, który byłby zrobiony dobrze. Większość w ogóle nie ma opisu, a jak już jest to jakiś żałosny oklepany tekścik a la słynne "zapytaj sama" albo "babcia mówi że przystojny kawaler", zdjęcia są na odwal się, brzydkie, rozmazane, kłamliwe !!! (umawiasz się z chudym brunetem, a tu przychodzi spasły łysol, nie do
  • Odpowiedz