Aktywne Wpisy

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Wychwalany +4
BP Polska złożyło wniosek o zgodę na wyburzenie stacji paliw, McDonalda, sklepu Specialized i przygotowanie działki pod deweloperkę. Docelowo ma powstać zwarta zabudowa do 12 pięter.
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Screenshot_1198
Pobierz

wiecie dlaczego w wiekszosci zwiazki z pannicami z #tinder sa z gory zkazane na porazke? to proste, nazywam to tzw. syndromem sklepu z pełnymi półkami. wyobrazcie sobie ze wchodzicie do pieknego sklepu zatowarowanego pod korek, wszystkie regały są pełne produktów, roznych (roznego koloru, przeznaczenia, niektore wydaja sie byc idealne, niektore maja wady) mozecie chodzic, wybierac, ogladac ale finalnie mozecie zabrac tylko 1 produkt. Wybieracie ten ktory wydaje sie wam najlepszy ale z czasem zaczynaja wychodzic jego wady, a to cos zaczyna sie psuc, a to ksztalt nieodpowiedni itp. po czasie chcielibyscie znow wrocic do tego sklepu, ten 1 produkt najchetniej wywalic i znow moc przebierac w pelnych polkach i nauczeni tym pierwszym zlym wyborem juz teraz go nie popelnic. i tak drugi, piąty dziesiaty raz.
tak wlasnie wiekszosc kobiet podchodzi do sprawy. pozornie dostaja tam gigantyczna dawke atencji, moga wybierac i przebierac. jak juz wybiora i zaczynaja sie spotykac to z czasem zauroczenie mija, motylki wyfruwaja z brzucha i robi sie niefajnie. a z tylu glowy mysl ze wystarczy znow zainstalowac apke i miec nowy swiezy wybor. przerabialem to kilkukrotnie, znajomi rowniez. baba sie nie dziwie - z matematycznego punktu widzenia czy biorac pod uwage teorie gier - robia rozsadnie, szukaja mozliwie najlepszego samca, ktory dostarczy odpowiednie zasoby do zaspokojenia potrzeb, jak znajda na odpowiednim poziomie to apetyt rosnie i fajnie by bylo cos dorzucic (np. +10cm wzrostu, lub jedno zero do zarobkow miesiecznych). no i tak to sie kreci. zawsze bedzie ktos lepszy, bogatszy, przystojniejszy, wyzszy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co mi po osobowości jak później okazuje się,że to wieloryb ?
Ale trochę racji masz, znałem taka parkę gdzie jak mieli "przerwę" to laska pierwsze co albo na kluby albo tinder był zakładany xDDDD
następnym etapem będzie odkrycie że ta apka nie służy do budowania związków (z powodu powyższego). Ja to odkryłem już X lat temu dzięki temu nie zostałem alimenciarzem albo beciakiem jak większość
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Generalnie żeby związek z kobieta z aplikacji randkowych był udany musisz być 2 poziomowy wyzej w poziomie atrakcyjności od kobiety - tak byś to ty miał również jakieś