Wpis z mikrobloga

@Maximus_Wykopus_Dickus: Tak trudno przełknąć że młode dziewczyny już nie są dla dorosłych lub podstarzałych gości? Jak się ma 25+ to się celuje w rówieśniczki, jak się taką znajdzie to będzie to równoznaczne z wyjściem z przegrywu. Każdy jest kowalem swojego losu, nie musi gnić w samotności. Trzeba tylko na rynek matrymonialny patrzeć realistycznie a nie żyć marzeniem. Dziękuję za uwagę.
  • Odpowiedz
@Maximus_Wykopus_Dickus: Ktoś z anonima odważył się napisać bardzo brutalną prawdę o rynku matrymonialnym, gdzie na znalezienie życiowej partnerki jest dość krótkie okno czasowe 10 lat i czym się może skończyć życie w samotności jak się takiej nie znajdzie i to ma być gnębienie przegrywów?
  • Odpowiedz
@daro1: Odważny ten anonim nie ma co

Wstaw biednego w to miejsce i powiedz mi, że to nie wygląda na drwiny. Gdyby nie anonim to bym myślał, że jakiś przegryw próbuje innych ciągnąć na dno, ale to anonim czyli normictwo ma bekę.
  • Odpowiedz
@Maximus_Wykopus_Dickus: Niestety to co napisał jest bardzo przykre i mega trudne do przełknięcia. Ponieważ niedawno walnęło mi 45 LVL a nie znalazłem sobie do tej pory drugiej połowy na stałe a już pojawiają się pierwsze oznaki starości to nie jest to czarująca perspektywa. Już wiele lat temu było widać szczególnie na dyskotekach jak się jeszcze do 35 roku życia chodziło że młode dziewczyny które tam tańczyły to już nie dla
  • Odpowiedz
@daro1: Chodził Pan na dyskoteki w wieku 35 lat? Jak to wyglądało?
Różnica jest taka, że ten xwel p------i o oczekiwaniu na śmierć i próbuje pogrążać nas w rozpaczy więc mela mu w ryj. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Ja żyję z nieustannym piskiem w uszach. Tinnitus. Inni żyją bez kończyn, albo w biednych rejonach świata.
  • Odpowiedz
@Maximus_Wykopus_Dickus: Tak to wyglądało że żadna z młodych dziewczyn które się tam bawiły już nie chciałaby ze mną zatańczyć. Już te 10 lat wcześniej jak miałem 25 lat to w zasadzie był praktycznie koniec. Co ciekawe to na jakimś festynie jak miałem właśnie 35 to już ochrona jakoś dziwnie na mnie patrzyła, nie wpuszczono mnie nawet w ogrodzone miejsce gdzie ludzie tańczyli a miałem dziwne pytania czy Pan pilnuje szkoły.
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: No widzisz jaki wpływ na to wszystko mają te święte tagi? Pogadamy jak Ci stuknie 40, gdzie prawdopodobnie przejdziesz przez coś co się nazywa kryzys wieku średniego. Naczytałeś się głupot o Julkach po przejściach a nawet nie wiesz czy one faktycznie są po przejściach i nie jesteś w stanie tego sprawdzić. Bo na uzasadnienie tego co jest na świętych tagach żeby pasowało pod tezy to się bierze jakieś Panny
  • Odpowiedz
@daro1 tagi nie mają żadnego wpływu -> cały blackpill doświadczyłem na własnej skórze lub go zaobserwowałem w naturze.

W liceum gdzie było nas 5 chłopa na 27 lasek to tej jeden szkolny Chad zaliczył z 18 a reszta ani jednej. Te laski na studiach co po kilkuletnich związkach znajdowały następnego w 7dni roboczych i zaraz mieszkały na jego rachunek, laski puszczające się w krzakach.

Wybieliłeś je z wiekiem, ale to wszystko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zastanawia mnie czy to nie napisał jakiś oski, który chce trollować na emocjach ludzi z tagu. Cóż, żałosna zagrywka, wejdź na tiktoka to zobaczysz wiele lasek z 18-22 z facetami 28-35. Oni wygladają w porządku, ale nie też jak giga chady. Sekret? Tag blackpill jest toksycznym gównem, którego nie warto czytać inaczej niż z nudów
  • Odpowiedz