Aktywne Wpisy

Trzesidzida +168
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

Wszystkie listy i paczki wychodzą z placówki w tym samym dniu. Po prostu w przypadku listów śledzenie jest mocno uproszczone, jest tylko informacja o nadaniu, a następnie dopiero o przekazaniu do doręczenia, bez statusów pośrednich.
Ps. Jak zależy ci na czasie, to wyślij jaki Pocztex w kopercie firmowej (są darmowe i jest taniej). Wtedy masz gwarancję doręczenia w ciągu 2 dni roboczych (pod warunkiem nadania do godziny granicznej).
Żaden kurier nie daje 100% gwarancji, dlatego za opóźnienia są odszkodowania. W zależności od firmy jakieś 80-90% dochodzi w terminie.
ps.
Jak to do jakiegoś urzędu, to w przypadku nadania pocztą, liczy się data nadania.