@Nighthuntero: ciekawe czy jakby w Hiszpanii była kultura dawania swojej żony do przeruchania innym typom, to też by to robił, bo trzeba poznać kulturę a nie być spiętym polakiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nighthuntero: Lepiej by zrobił jak by gęby nie otwierał na ten temat, Bo teraz to rozwiał już wszelkie wątpliwości że nie ma szacunku sam do siebie. Xdddd
Pokazta mi ciapatyego lub pigmentododatniego który daje swoją żonę bialasowi do takiego tańca Xdddd
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Bo teraz to rozwiał już wszelkie wątpliwości że nie ma szacunku sam do siebie. Xdddd
Pokazta mi ciapatyego lub pigmentododatniego który daje swoją żonę bialasowi do takiego tańca Xdddd
@Davidozz: ale wszystkie przesłanki na niebie i ziemi wskazują że właśnie to robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JustMightBe: