Aktywne Wpisy
Życie analogowe jest dla bogatych, dla biedaków zostaje tania dopamina z social mediów, gier, seriali etc. Jest to po to, żeby plebs się nie buntował.
TomgTp +7
Mieliście kiedyś jakieś ubranie dwustronne? Ja mam pierwszy raz w życiu kurtkę że mogę sobie wybrać kolor. Fajny bajer.
@fsfdjf: To nie są ludzie
No niestety od kiedy politycy zauważyli że tworzenie generatorów oburzenia im się opłaca a tv i social media to potęgują to mamy to co mamy.
Ci ludzie stają się tacy sami jak ich starzy z których się śmiali - żyją polityką, toczą jakieś gówniane wojenki która partia lepsza, a mój ,,polityk” kłamie lepiej niż Twój xD
Chodzą od 30 lat głosować na tych samych złodziei, i jeszcze oburzenie jak ktoś nie pójdzie - ,,bo oni mają realny wpływ na politykę”
Odpowiadam : gunwo
W wiekszosci to nie ludzie tylko polityczne trole i boty majace za zadanie polaryzacje spoleczenstwa. Strasznie mnie cieszy ze od czasu do czasu pojawia sie post, bardzo plusowany, ktory ppokazuje ,ze jednak wiekszosc spoleczenstwa to normalni, zyczliwi
@fsfdjf: też tego nie ogarniam, ludzie pieklą się żeby ich prawda była ichsza z jakimiś innymi anonimami, albo - jeszcze lepiej - trollami xD
Ja sobie puszczam pierdółkowate posty i czasami też potrafi burza wyjść (ʘ
@fsfdjf: płacą im za to.
Dziękuję za uwagę