Aktywne Wpisy

NijuGMD +1486
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +22
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

Ostatatnie dwa tygodnie wypływały brudy:
suwpol zwinął 220 mln które miały iść na pomoc ofiarom przestępstw a poszło na ich wybory,
pis z redIsBad zwinęli 500 mln, które miały iść na agregaty dla Ukrainy, to chińskie agregaty za 70 kupili, a i tak rozdali strażakom w ramach kampanii zamiast Ukrainie.
Ale teraz gdy wyszło, że żołnierze zostali aresztowani w marcu i nagle cyk, wszystko przykryte. Idealnie przed wyborami.
Pogratulować im tego trzeba.
#polityka #polska
@KrwawyMag:
źródło: tusk - granica
Pobierz@eduardo-garcia: Nie wiem co to za urojenia. Żadna z opcji politycznych tak nie mówiła o żołnierzach. Podejrzewam, że pijesz do PiSiorów, którzy niszczyli i gardzili polskim wojskiem, ale nigdy tego nie werbalizowali. Upokarzali ich tylko czynem, a nie słowem.
Chyba, że masz na myśli przerzucanie odpowiedzialności przez
źródło: mproxy
Pobierz@KrwawyMag: aresztowani z polecenia ziobrysty
W kilka miesięcy nie da sie usunąć wszystkich ludzi powiązanych z poprzednia władza. Na to potrzeba lat.
Niestety, ale obecna władza popełniła kardynalny błąd, że nie informowała odrazu o zdarzeniu. Transparentność jest kluczowym elementem zaufania.
w sprawie kryzysu na granicy, Tusk i jego poplecznicy robią dokładnie to samo.
@Hylfnur:
Tymczasem urojenia:
https://polskieradio24.pl/artykul/3154650,ochojska-znow-szokuje-oskarza-o-morderstwa-na-granicy-zapytana-o-dowody-odpowiada-nie-ma
źródło: tusk - granica
PobierzCo to za celebryta ze zdjęcia? A Ochoojska? Ma konto na insta? Szczerba, Joński, Jachira, Tusk, Frasyniuk, Sterczewski - jacyś fitnesiarze, czy kto to w ogóle jest. Przeczytałeś cokolwiek co wrzuciłem, czy po prostu nie ja mam "sprany mózg"?
@zajencow:
źródło: GONzCoMXUAAgueO
Pobierzźródło: 001
Pobierz@eduardo-garcia: No urojenia pozostały urojeniami. Ochojska nie jest członkiem KO ani żadnej innej partii politycznej, wypowiada się we własnym imieniu.
I po cholera ta wklejka artykułu z wypowiedzi Tuska? Tam słowo nie padło o polskich żołnierzach. Czego ma to być dowód, prócz urojeń?
O, a tutaj masz na dokładkę jeszcze jednego celebrytę (ale ten to już raczej nie fit, bo jakiś spasły taki)
https://wiadomosci.onet.pl/politico/bodnar-unia-nie-moze-siedziec-bezczynnie-gdy-migranci-gina-na-bialoruskiej-granicy/88g3vzw?utm_source=t.co_viasg_wiadomosci&utm_medium=social&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
z czyich list wyborczych startowała? Przypomnisz mi? Kto wprowadził ją do PE?
Kto