Wpis z mikrobloga

Jedyne co się pisowi udało w tym kraju zbudować, to jest maszyna skutecznej propagandy, która wciąż działa.
Ostatatnie dwa tygodnie wypływały brudy:
suwpol zwinął 220 mln które miały iść na pomoc ofiarom przestępstw a poszło na ich wybory,
pis z redIsBad zwinęli 500 mln, które miały iść na agregaty dla Ukrainy, to chińskie agregaty za 70 kupili, a i tak rozdali strażakom w ramach kampanii zamiast Ukrainie.
Ale teraz gdy wyszło, że żołnierze zostali aresztowani w marcu i nagle cyk, wszystko przykryte. Idealnie przed wyborami.
Pogratulować im tego trzeba.
#polityka #polska
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zajencow: no i frasyniuk celebryta wcale nie jest "tą stroną polityczną" nie wiem czemu ludzie na siłę wypierają się tego że platforma i jej orbiterzy strzelili sobie w kolano tamtą narracja, co mądrzejsi ją porzucili a co głupsi dalej w nią brną. Próba rozdzielenia celebrytów od tego środowiska to też taki średni wybieg bo mordy szczurów i ostaszewskiej przewijają się w każdych eventach tych środowisk i różnych komitetach poparcia.
  • Odpowiedz
@dr3vil: tak wśród wyborców pisu są ruskie onuce i ludzie na poziomie intelektualnym niewytresowanego psa ale co to ma do rzeczy. Tu jest mowa o politykach konkretnych formacji i twarzach ich kampanii i komitetow poparcia. Jesteś w stanie dostrzec tę subtelną różnicę?
  • Odpowiedz
Kto odpowiada za owe "łajdactwo" ze słów Tuska?

@eduardo-garcia: Mówiłem coś o urojeniach? Ano właśnie. Sam sobie to dopowiedziałeś i bronisz chochoła, którego sam zbudowałeś. Oczywiście, że chodzi o PiSowców, nie o żołnierzy.
  • Odpowiedz
  • 0
@KrwawyMag Te afery tez nie przypadkiem wyszły tuż przed wyborami. Czekano z ich grzaniem do końcówki kampanii wyborczej. Jak się okazało wywrócili się o własne nogi. Jak trzeba być głupim, żeby ukrywać informacje o aresztowaniu żołnierzy z granicy nawet jeśli jakiś został ciężko ranny. Ta władza jest głupsza od poprzedniej.
  • Odpowiedz
@magicznyKrzysztof tak. Mam wyebane w to co mowi Kurdej jakaś tam, Holland (ktorej nie znosze) Stuhr i inni bo to odklejone od rozumu osoby. Co nie znaczy, ze ma mi to przeslonic ogolny obraz tow po drugiej stronie bo tam skala zidiocenia (i zlodziejstwa) jest nieporowywalnie wieksza
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia straszne. Zrobił sobie zdjęcie z czarnymi? Masakra. Jednak mój głos pojdzie na pis. Moze i kradna jak poyebani ale przynajmniej nie fotografuja sie z murzynami. Dzieki za uswiadomienie
  • Odpowiedz
masz rację, to powinna być podstawa do postawienia wotum nieufności!

Dobra, bo spotkałem się tutaj z taką dozą zidiocenia, że wcale nie mam pewności, czy udajesz, czy nie.

Ci ludzie, jakiegokolwiek koloru skóry by nie mieli, to przestępcy, którzy nielegalnie przekroczyli granicę z Białorusią. Prymitywne sugestie, że chodzi o rasizm dowodzą jedynie jak marnie radzisz sobie z konkretnymi argumentami.

https://dorzeczy.pl/kraj/529392/migranci-z-granicy-bialoruskiej-w-sejmie-burza-w-sieci.html
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia ale to ty de.bilu wrzucasz zdjęcie i coś nim implikujesz. Gdzie napisałem, że lidzie nielegalnie przekraczajacy granice to nie przestepcy? Koniec z mojej strony bo jesteście takimi amebami ze szkoda czasu na was:)
  • Odpowiedz
ale to ty de.bilu wrzucasz zdjęcie i coś nim implikujesz.

echhh. Ja tylko obalam postawioną wyżej przez ciebie tezę, że to celebryci, a nie politycy robili syf wokół granicy.

Gdzie napisałem, że lidzie nielegalnie przekraczajacy granice to nie przestepcy?

Nigdzie
  • Odpowiedz
No wiadomo, że jak ginie żołnierz, którego jedna z opcji politycznych nazywała mordercą, psem, śmieciem, oskarżała o wypełnianie ciałami masowych grobów, sadyzm, bestialstwo i to wszystko ctrl+c - ctrl+v z putinowskiej propagandy to nie ma o czym mówić, bo jeszcze twoim politycznym pupilkom zaszkodzi.

@eduardo-garcia: jaki ty jesteś glupi xD
  • Odpowiedz
Przypominam, że to żołnierze zatrzymali tego żołnierza i to żołnierze ratowali zmarłego żołnierza. Więc zdecyduj się na kim wieszasz psy i kogo bronisz.

to chyba nie do mnie, bo ani słowem nie odniosłem się do zatrzymania i akcji ratunkowej.

@ipkis123:
  • Odpowiedz