Aktywne Wpisy
RedBulik +1105
dziadeq +265
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
A wiecie dlaczego po nich jadą? Bo ci hipokryci byli pierwsi do krytykowania budowy muru i trzymania tych Ahmedów krótko, w dodatku ich "elyty" pluły na żołnierzy w Internecie, a teraz pod publiczkę zmieniają narrację, jak najgorsi populiści, bo im się to opłaca. O tym, że dostarczali im osobiście jedzenie, koce itd to już nawet nie wspominam. Sami budowali kampanię na obronie uchodźców, teraz plot twist i dostali rykosztem. I dobrze im tak.
#polityka #bekazpodludzi #bekazwykopkwo #bekazlewactwa #takaprawda #bialorus #wojna #wojsko
@Kopyto96: Nie ma polityków którzy tak nie robią. Na tym polega polityka. Narracje odwracają się co każde wybory. Narracje jednak są dla plebsu, polityków rozlicza się z czynów - i to tych które mają przełożenie na rzeczywistość.
@Kopyto96: I słusznie. Mur to przepłacone gówno, które można sforsować lewarkiem. Stoi. I co? Przechodzą Ahmedy? No przechodzą. Więc co daje ten mur?
@Kopyto96: A kto to są ich "elyty"? Ktoś kto ich popiera? Przecież nie mają na to żadnego wpływu kto ich popiera. Konfederację też
@hevelx: Problem w tym, że obecny rząd zmienił narrację oficjalną, a za kulisami Bodnar zabrał się za szczucie żołnierzy a Kosiniak chował głowę w piasek. Do tego nikt nie był zainteresowany naprawą zaniedbania PiSu, w
Dlatego właśnie powinno się polityków rozliczać z realnych działań
@hevelx: XD, chyba na tym polega polityka tak jak Donald Tusk ją rozumie.
To pisowskie fantazje.
PiS zepsuł, PO nie naprawił. WINA PO. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się, że jesteś przypadkiem jaki opisałem wyżej. Ponad tym gadaniem i fantazmatami, jeszcze nikt nie zrobił nic realnego w tej sprawie.
@Kopyto96: Strasznie to bije po oczach, jakby jedna farma trolli walczyła z drugą. Coraz ciężej się czyta cokolwiek na wypoku.
@Kopyto96: Facebook to nie cały internet, obecnie to jest głównie siedlisko boomerów.
Nie, to proponuję nie udzielać się w internecie
Nie, wcale nie pisałeś o Konfederacji. Wziąłeś dziś proszki?
@Wo0cash: Nigdy. Jestem niezależnym, wolnym człowiekiem. Żadne zboczenia i BDSM mnie nie interesują.
@Kopyto96: krytykowali kolejny przekręt bez przetargu, po znajomości. Btw, jutro ulubieńcy złożą zeznania?