Aktywne Wpisy
nowszyja +1063
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

zlotybrek +17
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file8313874802889683513
Pobierz@Rad-X: Takie wpisy udowadniają, że uja wiesz.
Jednego tu, drugiego tam, kolejnego w innym miejscu.
Potem ktoś powie, że quest lepiej wychodzi niż ps vr i tracą kolejnych.
Ale z kim ja pisze, skoro uważasz, że tylko jednej osobie na całym świecie się czekać nie chciało, jak ten śmieć śmiał
Also słyszałem że ms też chce wejść w vr do gierek
@MePix: a wielu nie kupiło żadnego sprzętu po prostu bo czekało na alternatywę albo coś nowszego, albo dopiero wchodzi w temat. Trochę wchodzisz w atmosferę "p---------a od rzeczy".
@programista3k a niech boli, inni albo oni wyciągną wnioski na przyszłość. Monopol Questa też nikomu nie służy
Szkoda mimo wszystko, że konsolowy VR nadal jest tak biedny. Ten adapter to raczej próba ratowania sytuacji, gdyby PSVR2 się dobrze sprzedawało to Sony nigdy by nie dodało oficjalnego wsparcia dla PC.