Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

#tatry
źródło: IMG_20240602_064931
Pobierzźródło: IMG_20240602_094425
PobierzTeraz zejscie po tych schodach do schroniska?
@lycaon_pictus Chochołowską i zielonym na przełęcz pod Wołowcem
@SgtPepper1942 końcówka zielonego była delikatnie przysypana. Póki co reszta trasy czysto
@uhauha Tera 2137, a potem, jak starczy sił, Starorobociański i zejście czarnym, jak nie starczy to z Kończystego zejście
źródło: IMG_20240602_111445
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°) Spokojnie, nie teleportuje się :) Nie cierpię tego podejścia.
źródło: IMG_20240602_115506
Pobierzźródło: IMG_20240602_113503
Pobierz@uhauha: trzeba do Jarząbczego dociągnąć żeby było po papiesku
Pozdrawiam Kolegę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja akurat szedłem od drugiej strony, ale czuję, że przebędziesz tę samą trasę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zmęczyła mnie wtedy ta wyprawa, jednak na Tatry trzeba mieć kondycję. Ale było warto.
źródło: temp_file7395689674610824841
PobierzJa szedłem Chochołowska, zielonym na przełęcz pod Wołowcem, z Wołowca wiadomo, Jarząbczy, Kończysty i Starorobociański, natomiast schodziłem czarnym z Siwej Przełęczy. 7 km mniej i 300m mniejsza suma podejść:)
Nie jestem jakimś harpaganem :) 2 lata temu miałem nadwagę, którą zwalczyłem i w sumie dopiero buduje wytrzymałość, na ile pozwoli wiek. Mam już jednak prawie 40 lat. Niemniej jednak 2 lata temu taka trasa to było dla
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tak czy owak: gratki. Do zobaczenia na szlaku!